Şener Aday Değilim

 Havayollu  ile Trabzon’a gelen Trabzonspor başkanı Sadri Şener Trabzonspor tesislerinde gazeteciler ile bir araya geldi. Bordo Mavili Camianın merak ettiği sorulara cevap veren Sadri Şener aday olmayacağını ifade etti. Şener, “ Yarın Türkiye kupası rövan

Şener Aday Değilim

 

Havayollu  ile Trabzon’a gelen Trabzonspor başkanı Sadri Şener Trabzonspor tesislerinde gazeteciler ile bir araya geldi. Bordo Mavili Camianın merak ettiği sorulara cevap veren Sadri Şener aday olmayacağını ifade etti. Şener, “ Yarın Türkiye kupası rövanş maçı ,için geldim. İbrahim yazıcı benim çok eski arkadaşım kalp kendisinin ölmesine çok üzüldüm. Allah geride kalanlara da sabır versin. Cenaze töreni nede katılmayı düşünüyorum.”dedi.

MÜLAYİM BİR ADAMIM

Başkanlıkta 6’ncı senesi olduğunu ifade eden Şener, “ Trabzonspor kulübünde en uzun yöneticilik yapmış bir başkanım bunun getirdiği yorgunlukla olağan üstü kongre kararı aldık. ayın 26sında yapılacak genel kurulda aday değilim. Başkan adaylarından hiçbiri beni aramadı.bilgi istemedi. Her ne kadar mülayim bir yapıya sahip olsam da kırdığım insanlar olmuştur. Kimseye karşı kin gütmedim ve hepinize kulübüm adına teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.

YENİ SEÇİLECEK BAŞKANLAR NELER YAPACAKLARINI ANLATSIN

Şener, “Siyasetçi arkadaşlarımızın kulüple ilişkileri olduğunu duyuyorum bu istenmeyen bir olay fakat oluyor böyle şeyler. Yeni seçilecek arkadaşlar sadece yapacakları projelerini anlatsınlar. Yeni projeler anlatmaları gerekir. Onlarına ilerleyen günlerde açıklarlar. Saha sonuçları ibreleri hep düşürür. Kişisel sevgilerini ön plana çıkarmasınlar. Herkes işte mesafede olmaya çalışsınlar tekrar teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin. İnşallah özel hayatta karşılaşırız. 1461 playoffa çıkması garanti değil. Ben çıkmasını düşünmüyorum. oradan kazanacağımız paraya ihtiyacımız yok.”dedi.

TRABZON’A OYUNCU GETİRMEK ZOR

Trabzonspor’un borç konusuna da değinen Sadri Şener, “Trabzonspor neye göre bu kadar borçlu. Diğer kulüplerinde borçları var. Bizim transferlerde şampiyonluğa oynarız diye bu paraları verdik fakat bu tutmayınca gelir kaybına uğradık. Transferi yaparken şampiyonluğa oynarsa kazanırsın. Colman’ın menajeri yukarda çocuklarım büyüdü gitmek istiyorum diyor. Trabzon’a oyuncu getirmek zor.  Ben Trabzon'a servet harcadım ben bunları söyleyecek bir insan değilim fakat karşımda bulduğum ortam bunları söylemeye itti beni.”ifadelerini kullandı.

TESİSLERİ HAVA MEYDANLARI ALACAK  - Devamı Sayfa 2’de -

Şener, “ Buraya bina yapamazsının devlet hava meydanları alacak burayı. Bir iki oyuncuda yapmasaydım dediğim oldu. Stada bu kadar para harcamaya değer miydi? Eski futbolcularda yararlanmada yanlışlar yaptım. Egemenin her şeyi paradır. Para yüzünden gitti. Burak’la Selçuk’u ne kadar verirsen ver tutamadık. kız arkadaşları var orda bir yaşantıları var Tutamadık.  Umut on numara adam ya on numara adam yada Türkçesi Burak’tan daha iyi.”dedi.

TRANSFERLERİN HEPSİNDE HOCA VAR

Transfer konusunda konuşan Şener, “Transferlerin hepsinde hoca var dır. Bizde en ufaktan en büyüğü ne kadar çok paralar alırlar ve büyük servetler yaparlar. Sizin hayal edemeyeceğiniz paralar aldılar. Hocaların hepsi. Hocaların hepsine sorularak futbolcu alınır. kendi başına kimse oyuncu almamıştır.26 mayıstan sonra İstanbul da ve Bodrum dayım. Çok başkan adayı var artık gözüm arkada değil. Ben aday arkadaşların içinden kulübün kapısının yerini bilmeyenler var. Gelip burada yapsalardı toplantılarını.”şeklinde konuştu.

BAŞBAKAN FENERBAHÇELİ

Şener, “Siyasette zayıf olmak şike sürecinde beni çok yerdi. Başbakan iyi bir Fenerbahçeli. gidip kapısını çalacağım kimse kalmadı. Çok kuvvetli siyasetçilerimiz yoktu Trabzon’da hala daha yok. Köylere falan gidiyorlar o kadar uzağız ki bana kimse gelmiyor.  Ben şike sürecinde başvurmadığım yer kalmadı. bunun da bize federasyon ilişkilerinde zararı oldu. daha önce TFF’den çıkmazdım şimdi giremiyorum. Kulüp dışında da şike mücadelesini sonuna kadar devam ettireceğiz.”dedi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor