Şen, "şutum auta çıkıyordu"

Trabzonspor’un Karabük’teki tek golünü atan Volkan Şen Çok iyi başlamış olduğumuz maçta puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını söyledi. Maçtan kareler için tıklayın Şen, “bugün Karabük’ün zemini çok kötü zemindi. Bu bahane değil ama Türkiye’de futbolu bir

Şen, "şutum auta çıkıyordu"

Trabzonspor’un Karabük’teki tek golünü atan Volkan Şen Çok iyi başlamış olduğumuz maçta puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını söyledi.

 Maçtan kareler için tıklayın 

Şen, “bugün Karabük’ün zemini çok kötü zemindi. Bu bahane değil ama Türkiye’de futbolu bir yere taşımak istiyorlarsa böyle zeminleri geliştirmeleri gerekli.  Bunu da kimse bahane olarak görmesin.”dedi.

 

Oyunda ilk yarı etkili olduklarını söyleyen Şen, “ilk yarı oyuna çok iyi başladık ve golü de bulduk maça hakimiyetimiz tamdı. İkinci yarı oyunun temposu düştü düşüncede kalemizde golü gördük buda bizi üzdü. Burada puan kaybetmek gerçekten çok üzücüydü. Ama hatamızı telafi edeceğiz önümüzde çok maç var.”şeklinde konuştu.

 

Ofsayt olarak belirlenen Gole de değinen Şen, “ benim vurduğum şut auta çıkıyordu. Olcan geriden geldi ve topu düzeltti ben topu net gördüm. Fakat Olcan’nın golünü hakem niye vermedi ben tam anlamadım.”dedi 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor