Sen neymişsin Tolga

Sabah Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seten Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Tolga Zengin'in Beşiktaş'a transferinden vazgeçildiğini söylediği yönündeki açıklaması gündeme oturdu.Konuyla ilgili bilgi almak için telefonla kendisine ulaştığımız Ba

Sen neymişsin Tolga

Sabah Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seten Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Tolga Zengin'in Beşiktaş'a transferinden vazgeçildiğini söylediği yönündeki açıklaması gündeme oturdu.

Konuyla ilgili bilgi almak için telefonla kendisine ulaştığımız Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ''Ben bu işlerle ilgilenmiyorum'' diyerek bir anlamda bu iddayı yalanladı.

Hacıosmanoğlu'nun ardından Tolga'nın durumunu öğrenmek için ulaştığımız Sportif Direktör Ünal Karaman ise ''Şuan da netleşmiş bir durum yok. Vazgeçilmiş olabilir. Tolga bizim oyuncumuz kaldığı yerden devam eder'' ifadelerini kullandı.

Bu gelişmenin ardından görüştüğümüz Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu ise ''Beşiktaş'la görüşmeler devam ediyor. Biz kendilerine söyleyeceğimizi söyledik. Haber bekliyoruz. Basında yer alan haberler tamamen haber kirliliğidir'' dedi.

Birbirinden kopuk yapılan bu açıklamaların ardından kafalar iyice karışırken son olarak Trabzonspor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Tolga Konusunda Beşiktaş ile yapılan görüşmeler olumsuz olarak sonuçlanmıştır açıklaması yapıldı. Bu açıklamanın içinde fiyat belirtilmesi ise konuyu oldukça ilginç hale getirdi.

Bu açıklamaların ardından Tolga'nın transfer konusunda neler yaşanacağı merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler