Sen nesin Messi!

Barcelona’nın ve Arjantin’in 1 numaralı ismi olan Lionel Messi, geride bıraktığımız sezonun tamamlanmasının ardından, futbolla ilgilenmeyeceğini söylemişti. Messi, “Futbol izlemeyeceğim. Zaten evde de futbol izlenmesini eşim istemiyor. Gol attığım bir maç

Sen nesin Messi!


Barcelona’nın ve Arjantin’in 1 numaralı ismi olan Lionel Messi, geride bıraktığımız sezonun tamamlanmasının ardından, futbolla ilgilenmeyeceğini söylemişti. Messi, “Futbol izlemeyeceğim. Zaten evde de futbol izlenmesini eşim istemiyor. Gol attığım bir maçtan sonra eve geldiğimde, ‘Bugün 2 gol attım’ desem de beni dinlemiyor. Tatilde en fazla Play-Station oynarım” yorumunu yapmıştı. Ancak gösterdiği insanüstü performansla ‘Uzaylı’ lakabını alan Arjantinli süperstar, yine yerinde durmadı. Tecrübeli oyuncu, yaz dönemini de yardım amaçlı maçlara ve organizasyonlara katılarak geçiriyor. Adeta bir dünya turu atan Messi’nin, tatil yapması için ise sadece 1 haftası bulunuyor.
 
HEPSİNE TEK TEK GİDECEK
 
Sezonun bitmesi sonrasında harekete geçen Messi’nin tatili, 15 Haziran’da başlayacak. Bu tarihe kadar Tangocu, ülkesi Arjantin, Ekvador, Guatemala, İtalya, Senegal, Kolombiya, Peru ve ABD’nin hepsine tek tek ayak basmış olacak. Yıldız forvet, bu süre zarfında tamı tamına 90 bin kilometre yol yapacak. Yani Messi için ‘Uzaylı’ değil de, daha üstü bir terim bulmak gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor