Sen misin Gayları eleştiren

 Geçtiğimiz ay düzenlenen turnuvada  düzenlenen basın toplantısına katılan 29 yaşındaki yıldız, bir soru üzerine İtalya Milli Takımı'nda metroseksüel oyuncuların var olabileceği şüphesinin bulunduğunu söyleyerek "Bu onların sorunu ama umarım böyle bir dur

Sen misin Gayları eleştiren

 

Geçtiğimiz ay düzenlenen turnuvada  düzenlenen basın toplantısına katılan 29 yaşındaki yıldız, bir soru üzerine İtalya Milli Takımı'nda metroseksüel oyuncuların var olabileceği şüphesinin bulunduğunu söyleyerek "Bu onların sorunu ama umarım böyle bir durum yoktur" demişti. 

 

İtalya'nın önde gelen gay sunucularından Cecchi Paone'nin bir radyo programında "Bir milli futbolcu ile beraber oldum. Giovinco, Abate ve Montolivo'nun metroseksüel olduğunu adım gibi biliyorum" dediğinin hatırlatılması üzerine de Cassano, "Öyleyse öyledir. Bunu onlar düşünsün" yanıtını vererek herkesi şoke etmişti.

 

ÖZÜR DİLEDİ AMA CEZADAN KAÇAMADI


Bu sözleri sonrası büyük tepki çeken Cassano özür dilemek zorunda kalmıştı. 

 

Cassano bu açıklamalarından dolayı özür dilese de ceza birkaç hafta sonra geldi. Ancak sözleri ile ayrımcılık yaptığına hükmedilen yıldız futbolcu turnuvanın üstünden haftalar geçmesine rağmen 15 bin Euro para cezası almaktan kurtulamadı.  

 

CASSANO İSTENMEYEN ADAM OLMUŞTU


İtalya'daki eşcinseller dernekleri, yıldız futbolcunun konuşmasına büyük tepki gösterdi. Cassano'nun açıklamalarını hakaret sayan gay'ler, İtalyan Futbol Federasyonu'na başvurarak bu oyuncunun takımdan ihraç edilmesini istediler.

Gelen tepkiler üzerine daha fazla direnemeyen Cassano da özür diledi. Yanlış anlaşıldığını söyleyen Milan'ın yıldızı "Ben kimsenin cinsel özgürlüğüne hakaret etmedim. Herkesin seçimine saygı duyarım. Bu umurumda değil" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor