Sen kimin başkanısın Fenerin mi?

Kulüpler Birliği Vakfı ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı disiplin kuruluna sevk etmesiyle ilgili yaptığı değerlendirmede, "UEFA'nın kararını doğru bulmuyorum" dedi. Ünal, yaptığı açıklamada, şike iddiaları neden

Sen kimin başkanısın Fenerin mi?
Kulüpler Birliği Vakfı ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı disiplin kuruluna sevk etmesiyle ilgili yaptığı değerlendirmede, "UEFA'nın kararını doğru bulmuyorum" dedi.
 
Ünal, yaptığı açıklamada, şike iddiaları nedeniyle yargı sürecinin sürdüğüne dikkati çekti.
 
UEFA'nın yargılama sonucunu beklemesi gerektiğini ifade eden Ünal, şunları söyledi:
"Neden mahkemelerin sonucu beklenmedi bilmiyorum. Ortada henüz neticelenmemiş bir dava süreci var. Eğer mahkeme sonrasında adı geçen kulüpler ve şahıslar aklanırsa, o zaman UEFA ne diyecek? İsmi geçenler, gider aslan gibi savunmalarını verirler ve dönerler. Disiplin kurulundan herhangi bir olumsuz sonuç çıkacağına inanmıyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler