| Keşfet
Spor Yayın tarihi: 27 Şubat 2011 17:38

Selçuk oynamak istedi ama..

 Süper Lig’de 22.haftayı en yakın rakibi Fenerbahçe önünde2 puan fark ve 50 puan ile tamamlayan Trabzonspor 23.hafta sonunda da liderliğini sürdürmek istiyor.Bağırsak enfeksiyonu geçiren ve  9 adet serum verilen Trabzonspor’un başarılı futbolcusu Selçuk İ

 

Süper Lig’de 22.haftayı en yakın rakibi Fenerbahçe önünde2 puan fark ve 50 puan ile tamamlayan Trabzonspor 23.hafta sonunda da liderliğini sürdürmek istiyor.

Bağırsak enfeksiyonu geçiren ve  9 adet serum verilen Trabzonspor’un başarılı futbolcusu Selçuk İnan ‘ın Trabzonspor as başkanı Nevzat Şakar’ın haber61’e yaptığı “Selçuk İnan’ın gıda zehirlenmesi gibi bir durumu söz konusu değil. Dün ishal geçirdi . Selçuk kadro dışı bırakılmadı. Böyle bir şeyler yazılıyormuş doğru değildir kesinlikle.” Açıklamalarına rağmen Kayserispor maç kadrosunda olmadığı öğrenildi.

Haber61’e son ulaşan bilgilere göre dün geçirdiği rahatsızlık sonrası tedavi gören ve 9 adet serum verilen Selçuk’un oynayıp oynamama ihtimali %50-%50 iken ve futbolcunun bu karşılaşmada oynamak için ısrar etmesine karşın Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından maç kadrosuna alınmadı.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!