Selçuk İnan konusu rafa kalktı

Trabzonspor, Antalya kampında sözleşmesini uzatması beklenen ancak bir sonuç alamadığı Selçuk İnan konusunu rafa kaldırdı.

Selçuk İnan konusu rafa kalktı

Trabzonspor, Antalya kampında sözleşmesini uzatması beklenen ancak bir sonuç alamadığı Selçuk İnan konusunu rafa kaldırdı.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in, "Antalya kampında Selçuk İnan ile imzalarız. Bir sorun olmaz" açıklamasına rağmen yapılan Bordo-mavili kulüp ile başarılı futbolcu arasında yapılan görüşmelerden bir sonuç alınamadı. Oyuncu ve menajeri ile yapılan görüşmelerden sonuç alamayan bordo-mavili kulüp Selçuk İnan konusunu şimdilik rafa kaldırdı. Selçuk İnan'ın bu tutumu karşısında oyuncu ile yapılan görüşmeleri sonraya bırakma kararı alan başkan Sadri Şener ve yönetim kurulu, teknik direktör Şenol Güneş'in vereceği öneriler doğrultusunda hareket etme kararı aldı.

Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Selçuk İnan'ın ise yapılan görüşmelerde, yöneticilere, "Türkiye'de Trabzonspor'dan başka takımda oynamam. Sezon sonunda şampiyonluk yaşayarak Avrupa'dan iyi bir teklif gelmesini bekleyeceğim. İyi bir takımdan teklif gelir ise giderim. İstediğim bir takımdan gelmez ise yine Trabzonspor oynarım" dediği öğrenildi.

Bordo-mavili yönetim iç transferde yapacağı görüşmeleri, takımın ligdeki durumunu göz önünde bulundurarak erteleme kararı aldı. Oyuncuların yapılacak olan görüşmelerden etkilenmemesi için bu yönde bir karar aldığı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor