Selçuk Aydın'dan TS'ye ziyaret!

Dünya Boks Konseyi (WBC) Orta Siklet Gümüş Kemer Şampiyonluğu unvanını koruma maçında Rumen rakibi Ionut Dan Ion ile 26 Kasım Cumartesi günü saat 19:30'da Trabzon'da karşılaşacak Selçuk Aydın, Trabzonspor'u ziyaret etti.Koyu bir Trabzonspor taraftarı olan

Selçuk Aydın'dan TS'ye ziyaret!

Dünya Boks Konseyi (WBC) Orta Siklet Gümüş Kemer Şampiyonluğu unvanını koruma maçında Rumen rakibi Ionut Dan Ion ile 26 Kasım Cumartesi günü saat 19:30'da Trabzon'da karşılaşacak Selçuk Aydın, Trabzonspor'u ziyaret etti.

Koyu bir Trabzonspor taraftarı olan Selçuk ziyaretinde Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener, Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Denizer, Yılmaz Büyükaydın, Hakan Tuncay ve Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak ile görüştü.

Asbaşkan Nevzat Şakar Selçuk’un başarılarının kendilerini son derece mutlu ettiğini sell.jpg

vurgulayarak, “Kentimizi ve takımımızı dışarıda en iyi şekilde temsil etmesi bizleri son derece onurlandırıyor. Kulüp olarak kendisinin yanındayız. İnşallah cumartesi günü Hayri Gür Spor Salonu'nda yeni bir başarıya daha imza atacaktır" diye konuştu.

Asbaşkanz Şakar, görüşme sonunda Selçuk Aydın’a bir plaket verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor