Selçuk Aydın'a büyük ilgi

Trabzon’un bokstaki gururu Selçuk Aydın, bugün Prof. İhsan Koz İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.Temmuz’da ABD’de önemli bir müsabakaya çıkacak olan Selçuk Aydın, ziyarette minik öğrencilerin büyük ilgisi ile karşılaştı. Şampiyon boksör, ziyaretten dolayı

Selçuk Aydın'a büyük ilgi

Trabzon’un bokstaki gururu Selçuk Aydın, bugün Prof. İhsan Koz İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.

Temmuz’da ABD’de önemli bir müsabakaya çıkacak olan Selçuk Aydın, 

ziyarette minik öğrencilerin büyük ilgisi ile karşılaştı. Şampiyon boksör, ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Selçuk Aydın; “Ben halkım ve ülkem adına yarışıyorum. Onlardan tek isteğim bana manevi destek olmaları ve dua etmeleridir” dedi.

 

400.20120403185545.jpg

Prof. İhsan Koz İlköğretim Okul Müdürü Hasan Uzun ise, Selçuk Aydın’ın okullarına ziyaretten dolayı duyduklarını memnuniyeti dile getirirken; “Bizim dualarımız da desteklerimiz de daima Selçuk içindir. Selçuk Aydın ile ne kadar gurur duysak azdır. O sadece Trabzon’un değil Türkiye’nin boksörüdür. Allah inşallah kendisini utandırmaz” diye konuştu.

Öte yandan Okul Müdürü Uzun, ziyaret anısına Selçuk Aydın’a plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor