Selçuk Aydın ünvan maçına çıkıyor

Trabzon’lu Dünya Şampiyonu Selçuk Aydın, 28 Temmuz’da yapılacak olan “WBC Dünya Şampiyonluk” unvan müsabakası için Almanya’da hazırlıklarını tamamladı ve Amerika’ya gitti. 28 Temmuz Cumartesi gecesi Amerika’nın California Kenti’nde yapılacak olan “WBC Dün

Selçuk Aydın ünvan maçına çıkıyor

Trabzon’lu Dünya Şampiyonu Selçuk Aydın, 28 Temmuz’da yapılacak olan “WBC Dünya Şampiyonluk” unvan müsabakası için Almanya’da hazırlıklarını tamamladı ve Amerika’ya gitti. 


28 Temmuz Cumartesi gecesi Amerika’nın California Kenti’nde yapılacak olan “WBC Dünya Şampiyonluk” ünvan müsabakasında Trabzonlu 'Mini Tyson' lakaplı Selçuk Aydın ile 'hayalet' lakaplı Robert Guerrero karşı karşıya gelecek. WBA ve WBO Dünya şampiyonluk kemerlerine sahip olan Guerrero’ya karşı ringe çıkacak olan Selçuk Aydın, bu müsabaka için Almanya’nın Stuttgart şehrinde Antrenörü Conny Mittermeier ile üç aylık bir kamp dönemi geçirdi. Son hazırlıklarını tamamlayan Aydın dün Amerika’ya uçtu. Selçuk Aydın daha önce Amerika’da WBC International (Kıtalar Arası) kemerini korumak için ringe çıkmış ve kemerini korumayı başarmıştı.


Çok ciddi ve güçlü bir rakiple ringe çıkacağını belirten Selçuk Aydın, “Benim diğer rakiplere olduğu gibi bu rakibime de saygım var. Ancak rakibimden çekinmiyorum. Ben yıllardır bu anı bekliyordum. Bu maça çıkabilmek için 23 rakibimi arka arkaya yendim. Dünya şampiyonluk kemerini alıp ülkemize ilk kez kazanılan ve yıllar sonra unutulmayacak bir başarı yaşatmak istiyorum” dedi.


Öte yandan Robert Guerrero, 33 maçta 31 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 de beraberlik alan boksör 18 karşılaşmasını nakavt ile kazanarak önemli bir başarı elde etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor