Selçuk Aydın Turp gibi

 TURP GİBİ MAŞALLAH!    Amerika’da WBC Dünya Şampiyonluk unvan müsabakasına çıkacak olan Trabzonlu gururumuz Selçuk Aydın, zorlu maç öncesinde geçtiği sağlık kontrolünden sapasağlam çıktı.28 Temmuz’da California’nın San Jose şehrinde Robert Guerro ile WBC

Selçuk Aydın Turp gibi

 

TURP GİBİ MAŞALLAH!

 

 

 

 

Amerika’da WBC Dünya Şampiyonluk unvan müsabakasına çıkacak olan Trabzonlu gururumuz Selçuk Aydın, zorlu maç öncesinde geçtiği sağlık kontrolünden sapasağlam çıktı.

28 Temmuz’da California’nın San Jose şehrinde Robert Guerro ile WBC Dünya Şampiyonluk unvan müsabakası için karşılaşacak olan Trabzonlu boksör Selçuk Aydın, sağlık kontrolünden geçti. Yapılan çeşitli testler ve kontrollerin ardından şampiyon boksörde herhangi bir olumsuz bulguya rastlanmadı. Bu durum başta Selçuk Aydın ve teknik ekibini oldukça mutlu etti.

 

Aydın’ın Antrenörü Conny Mittermeier; “Amerika’daki kampımız çok iyi geçti, çalışmalarımızın son etabı olan sparing (antrenman müsabakası) çalışmalarımızı tamamladık şu anda her şey istediğimiz gibi ilerliyor. Selçuk'un morali oldukça yüksek ve sadece kazanmayı düşünüyor. 28 Temmuz gecesi dünya boks otoritelerine boks dersi vermeye hazırız” diye konuştu.

 

Tarihi müsabakaya sayılı günler kala hafif antrenmanlar ile çalışmalarını sürdüren Selçuk Aydın kendinden emin konuştu. Aydın; “Yıllardır beklediğim an artık geldi, hedefime çok yakınım ve bir Türkün neler yapabileceğini bütün dünyaya göstereceğim. Bu zorlu arenada benden dualarını ve desteğini esirgemeyen yüce Türk halkına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Gurbetçilerin Selçuk’u müsabaka gecesi yalnız bırakmayacaklar. Amerika’daki bazı Türk dernekleri ve Trabzonspor taraftar grupların farklı şehirlerden müsabakaya gitmek için organizasyonlar düzenledikleri öğrenildi. Sosyal paylaşım sitelerinde yapılan etkinliklerle toplanan gurbetçilerin müsabaka günü San Jose şehrine akın edecekleri ifade edildi.

 

Selçuk Aydın:''Ülke olarak daha önce ulaşamadığımız Dünya Profesyonel Boks Şampiyonluğu kemerini kazanıp ülkeme bir ilk yaşatmak istiyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler