Selçuk Aydın gözdağı verdi

WBC Gümüş Kemer şampiyonu Trabzonlu Boksör Selçuk Aydın, 28 Temmuz’da Robert Guerrero ile yapacağı maç öncesi rakibine gözdağı verdi. Şampiyon boksör, 28 Temmuz’da Amerika’nın San Jose şehrinde gerçekleşecek karşılaşmada rakibi Robert Guerrero’nun ‘’Hayal

Selçuk Aydın gözdağı verdi

WBC Gümüş Kemer şampiyonu Trabzonlu Boksör Selçuk Aydın, 28 Temmuz’da Robert Guerrero ile yapacağı maç öncesi rakibine gözdağı verdi.

 

Şampiyon boksör, 28 Temmuz’da Amerika’nın San Jose şehrinde gerçekleşecek karşılaşmada rakibi Robert Guerrero’nun ‘’Hayalet’’ lakabına ithafen kendisini dünya kamuoyu önünde gösterebilmek için eline geçen fırsatı en iyi şekilde kullanmayı istediğini belirterek, “O hayaletse bende onun avcısıyım. Hayalet avcısıyım!” dedi.

 

“Karşılaşmanın gerçekleşecek olmasından dolayı mutluyum ve büyük bir maç olmasını bekliyorum. Yıllardır Amerika’da büyük bir maça çıkabilmek için bekledim, fakat kimse benimle dövüşmek istemedi” diyen Aydın “Andre Berto kaçtı, Victor Ortiz ise kariyeri adına Floyd Mayweather Jr.’dan mağlubiyet almayı, bana karşı yenilmekten daha iyi gördüğü için onunla dövüştü!

 

Floyd Mayweather ise benimle dövüşmektense zamanını hapiste geçirecek! Robert Guerrero, benimle dövüşme cesaretini gösterdiği için ona şükranlarımı sunuyorum, fakat onun da akıbeti, tıpkı son maçımdaki rakibimden farklı olmayacak ve çenesi kırılacak” ifadelerini kullandı.

 

Devamı sayfa 2'de

EN İYİ SELÇUK’U GÖRECEKLER

Selçuk Aydın, en son karşılaştığı ve çenesini kırdığı Jo Jo Dan ile yaptığı maça ilişkin ise, “Yüzde 60 olarak hazırdım o maçta. Bu, onu yenebilmek için yeterliydi zaten. Ancak biliyorum ki, ben daha fazlasını yapabilirim.  Robert Guerrero’ya karşı ise bunun iki katı performans sergileyeceğim. 28 Temmuz akşamı tüm boks severler kariyerinin en iyi Selçuk Aydın’ını izleyecekler.

 

Bu maç için şimdiden tüm konsantrasyonumu toplamış bulunmaktayım ve 28 Temmuz’a kadar hazırlanabileceğim çok fazla süre mevcut. Amerika pazarında kendimi gösterebilmek için elime geçen fırsatı en iyi şekilde kullanacağım ve bunu ıskalamak gibi bir lüksüm yok” diye konuştu.

Selçuk Aydın için Robert Guerrero maçı, Trabzonlu boksör için kariyerinde ikinci kez Amerika Birleşik Devletlerinde ringe çıkıyor anlamını taşıyacak. 

 

2009 Yılının Nisan ayında Las Vegas, Nevada’da Said Oubali’yi yenen Karadeniz Fırtınası lakaplı boksör, sonrasında ise Jackson Bonsu Osei ve Ionut Dan Ion gibi rakiplerini yenerek unvan maçına dövüşmek için hak kazanmayı başarmıştı.

 

Aydın, “Son karşılaşmaların çoğu Türkiye’de, kendi ülkemde gerçekleşmiş olmasına karşılık Robert Guerrero ile Amerika’da dövüşmekten asla çekinmiyorum. Guerrero’yu her zaman her yerde yenebilirim. Kendisinin lakabı Hayalet ve ben de 28 Temmuz gününden sonra Hayalet Avcısı olarak çağrıştırılacağım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor