Selçuk Aydın Başkan'ı ziyaret etti

 Trabzonlu Boksör Selçuk Aydın, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada Aydın'ın ABD'nin California eyaletinde Meksika asıllı Amerikalı Boksör Robert Guerrero ile çı

Selçuk Aydın Başkan'ı ziyaret etti

 

Trabzonlu Boksör Selçuk Aydın, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada Aydın'ın ABD'nin California eyaletinde Meksika asıllı Amerikalı Boksör Robert Guerrero ile çıktığı altın kemer maçını son ana kadar takip ettiğini "Bir takım sayı oyunları ve manevralarla evladımızın şampiyonluğunu hiç kimse nihayetten engelleyemeyecektir" dedi.

Trabzon, Türkiye ve Türk milletinin Selçuk Aydın'ın gerçek şampiyon olduğunu bildiğini anlatan Gümrükçüoğlu, "Bunun bilincinde olarak bundan sonraki çalışmalarında gönlümüzle, gücümüzle yanında olduğumuzu ve şampiyonlukların bundan sonra da geleceğine olan inancımızı ifade ediyoruz. Selçuk Aydın, Trabzon'umuzun ve milletimizin medarı iftiharıdır" şeklinde konuştu.

Aydın ise, Türk boks tarihi için çok önemli bir maça katılmaya hak kazandığı için mutluluk ve gurur duyduğunu ifade ederek, şunları ifade etti:

Tabii ki gönlüm altın kemeri alarak memleketime dönmeyi isterdi. Elimden gelen mücadeleyi yaptım. Tabi ki birtakım oyunlara da maruz kaldık ama ben bir şeyin arkasına sığınmak istemiyorum. Beni mutlu eden farklı bir şey daha var. Bütün dünyaya bir Türk'ün neler başarabilecek olduğunu ve gerçek gücünü gösterdik. Çok şükür ezilmedik. Ezen tarafta bizdik aslında. Bunu Amerika seyircisi de gördü zaten ve maçtan sonra orada çok olumlu tepkiler aldık. Akabinde İstanbul'a geldiğim andan itibaren Türk halkının da sevgisine mazhar olduk. Bu nedenle de çok mutluyum. Anladım ki bu maçın galibi aslında benmişim"

Dünya şampiyonu olmak için mücadeleyi bundan sonrada sürdüreceğini kaydeden Aydın, şöyle konuştu:

"Allah nasip ederse Kasım ayında tekrar sevenlerimin karşısında olacağım. Kasım'da inşallah başarılı bir performans sergiledikten sonra en son karşılaştığım Guerrero ile rövanş maçına çıkmayı planlıyorum ve orada işi puan hakemlerine de bırakmayı düşünmüyorum. Başkanımızın güzel düşüncelerine mazhar olduğum için ayrıca mutluyum. Bunlar beni çok olumlu motive ediyor. Trabzon Belediyespor Kulübünde yetişmiş bir sporcu olarak İnşallah şehrimizi ve belediyemizi layıkıyla temsil etmeye devam edeceğiz"

Gümrükçüoğlu, ziyaretin anısına Aydın'a üzerinde Osmanlı Tuğrasının yer aldığı porselen tabak armağan edip başarı diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor