Sekiz maçın yedisinde galibiyet

 Çaykur Rizespor ligin ikinci yarısında oynadığı 12 maçın 4’ünü Pazar, 8’ini Cumartesi günü oynadı. Bu sekiz maçın 7’sinde sanadan galibiyetle ayrılan Rize temsilcisi bir maçta ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı.PTT 1 Ligi takımlarından Çaykur Rizespor önüm

Sekiz maçın yedisinde galibiyet

 

Çaykur Rizespor ligin ikinci yarısında oynadığı 12 maçın 4’ünü Pazar, 8’ini Cumartesi günü oynadı. Bu sekiz maçın 7’sinde sanadan galibiyetle ayrılan Rize temsilcisi bir maçta ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

PTT 1 Ligi takımlarından Çaykur Rizespor önümüzdeki hafta Cumartesi günü evinde Manisaspor’u ağırlayacak. Ev sahibi takım Çaykur Rizespor PTT 1. Ligi’nin ikinci yarısında oynadığı 12 karşılaşmanın sekizini Cumartesi günü oynadı. Bu maçlarda rakiplerine göre ezici üstünlüğü bulunan Karadeniz ekibi 7 maçta galip gelirken, sadece Samsun deplasmanında yenildi. Oynanan sekiz maçta 9 gol atarken, kalesinde dört gol gördü.

Ligde Rizespor son oynadığı dört maçı da Cumartesi günü oynaması dikkat çekiciydi. Bu dört maçta da yeşil-mavililer rakiplerine üstünlük kurarken Konya, Erciyes, Adana ve Karşıyaka’yı mağlup etti.

Bu maçlarda 5 gol atan Rize temsilcisi kalesinde hiç gol görmedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler