Şekip ve Özgener ne konuştu!

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, eski TFF Başkanı Özgener’e menajerlik sınavında soruların çalınmış olabileceğinden söz ediyor. Mosturoğlu şüphesini şu sözlerle dile getiriyor: ‘O Sınava girip de 13 yapan adamlar var, tanıyorum gazeteyi okuyamıyor y

Şekip ve Özgener ne konuştu!

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, eski TFF Başkanı Özgener’e menajerlik sınavında soruların çalınmış olabileceğinden söz ediyor. Mosturoğlu şüphesini şu sözlerle dile getiriyor: ‘O Sınava girip de 13 yapan adamlar var, tanıyorum gazeteyi okuyamıyor ya adam...’

Şike davası dosyasında Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ile dönemin Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener arasında, menajerlik sınavına ilişkin bir konuşma geçiyor. Mosturoğlu, “13 yapan adamlar var tanıyorum gazeteyi okuyamıyor ya adam” diyor ve Özgener'e bir teklifte bulunuyor:

“13 yapanlardan rastgele 3'ünü çağır, doğru cevap verdikleri herhangi bir soruyu sor, cevap verebilecekler mi?” Teklife olumlu bakan Özgener, “Öyle birşey yapalım. Onu yapamıyorsa da iptal edelim” diyor.

Mosturoğlu ile Özgener arasında 5 Nisan 2011 saat 15.52'de geçen konuşma şöyle:

ÖZGENER: Efendim Şekip.
MOSTUROĞLU: Başkanım nasılsınız?
Ö: İyi valla sen.
M: İyidir nerdesin İzmir'de misin?
Ö: Ha yok Paris'teyim çocuklarla.
M: Ooo yanaklarından öp hepsini.
Ö: Sağol kardeşim sağol.
M: Ne zaman döneceksin?
Ö: Cuma.
M: Ya birşey soracağım sana bu menajerlik sınavının sonuçlarını gördün mü sen?
Ö: Gördüm.
M: Ne düşünüyorsun?
Ö: Abi şimdi orada çok araştırdık bir kere biz FİFA'ya şey yazdık. Tamam mı? Ee özel ulakla getirdik... Şahsen girişini kontrol ettik. Hiçbir şey yok yani. Biz hatta ilk akşamdan sınavı iptal dedim görünce tamam mı?
Bu bizden kaynaklı
M: Ben sana bir şey söyleyeyim o sınava girip de 13 yapan adamlar var tanıyorum gazeteyi okuyamıyor ya adam. Gazeteyi okuyamaz sayfasını.
Ö: Ya baba burada çok büyük bir handikap var. Şekip tamam mı ben bunu Şenes Bey'e de söylüyorum. FİFA tamam mı FİFA bu aynı soruları başka ülkelere de yolluyor. Ve bu ülkelerden uyuz uyuz... gibi bunlar işte Bulgaristan, Romanya bu gibi yerlerden bunları alıyor.
M: Biz kaynaklı bu abi, bizden kaynaklanıyor.
Ö: Bizden kaynaklanamaz abi. Bizde sorular direkt Ali'ye gitti. Yani ondan dolayı bizden olması büyük sürpriz olur valla.
M: Yani eee para karşılığı aldığını söyleyen insanlar var abi öyle söyleyeyim ben sana.
Ö: Kimden o zaman almışlar
M: Onu söylemiyorlar araştıracağım şimdi 13 falan yapmışlar. Yani bak 13 yapan adam var benim tanıdığım ya mümkün değil 13 yapması mümkün değil.
Ö: Ya abi para karşılığı aldıysa herif 13 de nasıl... geçemez...
M: Son... son anda almışlar soruları çözememişler...
Ö: Ya ben hep bu Haldun'dan şüpheleniyorum. Bizimkiler çok dışarıda tuttu onu. Eee günahına da girmeyeyim şimdi ama...
M: Ya birşey söyleyeceğim sana bak, şunu yap geldiğinde bu sınavı kazananlardan 3 kişiyi çağır... şeyle kurayla 3 kişiyi doğru cevaplandırdıkları bir soruyu şifai olarak sorun test olarak değil ama ya testi önüne koyarak değil şifai olarak sorun bakalım cevap verebilecek mi?
Ö: Öyle birşey yapalım olur.
M: Bak rotasyonla herhangi bir 3...
Ö: Onu yapamıyorsa da .... iptal edelim abi..
M: Vallahi bak yani acayip bir şey yani öyle isimler var ki inanılır gibi değil.
Ö: Kim var başka Olgun'dan başka.
M: Ben geldiğimde anlatayım sana abi bunları.
Ö: Tamam.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor