Sefa bebek için futbola ara verildi

Kastamonu'dan Zonguldak'a sevk edilen hasta bebeği taşıyan ambulans helikopterin sahaya inmesi için maça ara verildi. Kastamonu Şerife Bacı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde 2 ay önce prematüre olarak dünyaya geldiği bildirilen Muhammet Sefa

Sefa bebek için futbola ara verildi

Kastamonu'dan Zonguldak'a sevk edilen hasta bebeği taşıyan ambulans helikopterin sahaya inmesi için maça ara verildi.

 

Kastamonu Şerife Bacı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde 2 ay önce prematüre olarak dünyaya geldiği bildirilen Muhammet Sefa Yıldırım'ın, organlarında yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle doktorları başka bir hastaneye sevk edilmesine karar verdi.

 

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkedilen bebek Muhammet Sefa için Sağlık Bakanlığından ambulans helikopter talebinde bulunuldu.Kastamonu'dan bebeği alan helikopterin, Zonguldak'ın Kozlu beldesinde pist olarak kullanılan futbol sahasına inebilmesi için Kozlu Topbaşıspor ile Tersanespor arasında yapılan İkinci Amatör Küme maçına 67. dakikada ara verildi.

 

Helikopterdeki bebek, sağlık görevlisinin kucağında ambulansa kadar taşınarak hastaneye sevk edildi.Ambulans helikopterin kalkış yapmasının ardından maç kaldığı yerden devam etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor