Sedat: Cavcav tabi ki öyle diyecek

Bir dönem Trabzonspor'un transfer listesine giren ancak transferi gerçekleşmeyen Gençlerbirliği'nin eski futbolcusu olan Şanlıurfaspor futbolcusu Sedat Yeşilkaya, İlhan Cavcav ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.3 yıl Gençlerbirliği'nde aralıksız

Sedat: Cavcav tabi ki öyle diyecek

Bir dönem Trabzonspor'un transfer listesine giren ancak transferi gerçekleşmeyen Gençlerbirliği'nin eski futbolcusu olan Şanlıurfaspor futbolcusu Sedat Yeşilkaya, İlhan Cavcav ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

3 yıl Gençlerbirliği'nde aralıksız forma giyen ve İlhan Cavcav'ı en iyi tanıyan isimlerden biri olan Sedat Yeşilkaya, Cavcav'ın gerçek yüzünü ortaya koydu.

Yeşilkaya, sosyal paylaşım ağlarında yaptığı açıklamada İlhan Cavcav'ın Trabzonspor ve Galatasaray'ı neden karşısına aldığını şöyle anlattı: "İlhan Cavcav Galatasaraylı, 3 sene başkanlığımı yaptı iyi biliyorum. Benim ilk aklıma gelen şey ve çok net söyleyebilirim ki İlhan Cavcav 3.5 milyon euroya Orhan Şam'ı Fenerbahçe'ye verdi.

Ve başkan sadece bu parayı tahsil etmek için şu an Galatasaray ve Trabzonspor'a cephe aldı. Bu ülkede başka kime satabilirdi Orhan'ı bu paraya? İlhan Cavcav'ı iyi tanıyan biri olarak söylüyorum; Fenerbahçe'nin düşmesi işine gelmez.

Cavcav, önce Gökhan Gönül'ü, arkasından İlhan'ı, ondan sonra Orhan'ı Fenerbahçe'ye sattı. Gençlerbirliği'nin 10 yılı kurtuldu" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler