Seçmeler Temmuz ayında

 Beşikdüzü’nde seçmeler yapacakSpor Toto 3. Lig ekiplerinden Beşikdüzüspor yeni sezon öncesinde kadrosuna takviye yapma çalışmalarını sürdürürken bir yandan da Temmuz ayında seçme yapacağı öğrenildi. Dış transferde Osman Atak ile her konuda anlaşmaya vara

Seçmeler Temmuz ayında

 

Beşikdüzü’nde seçmeler yapacak

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Beşikdüzüspor yeni sezon öncesinde kadrosuna takviye yapma çalışmalarını sürdürürken bir yandan da Temmuz ayında seçme yapacağı öğrenildi. Dış transferde Osman Atak ile her konuda anlaşmaya varan, iç transferde de büyük oranda iskelet kadrosunu koruması beklenen Mavi-Beyazlılar 7-9 Temmuz tarihleri arasında Beşikdüzü İlçe stadında seçme yapacak.

7-8-9 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan seçmelere 1989-1994 doğumlu her gencin katılabileceği belirtilirken seçmelerin saat 17.00’da yapılacağı öğrenildi. Beşikdüzüspor teknik direktörü Gökhan Uzungüngör’ün seçmeler sonrasında gözüne girmeyi başaran sporcuların Mavi-Beyazlı kulübün bünyesine katılacağı ve yeni sezon hazırlıklarındaki son durumlarına bakılması planlanıyor.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor