Sebat'ta borçlar bir türlü bitmiyor

 Geçtiğimiz sezonun ardından ligde tutunamayan ve Bölgesel Amatör Lig’e düşen Akçaabat Sebatspor’da yönetimin borçları temizleme harekatı sürüyor. Yapılan kongrede yeninden başkanlığa seçilen Başkan Erkan Kaynar ve yönetiminin borçlarla mücadelesi sıkı bi

Sebat'ta borçlar bir türlü bitmiyor

 

Geçtiğimiz sezonun ardından ligde tutunamayan ve Bölgesel Amatör Lig’e düşen Akçaabat Sebatspor’da yönetimin borçları temizleme harekatı sürüyor. Yapılan kongrede yeninden başkanlığa seçilen Başkan Erkan Kaynar ve yönetiminin borçlarla mücadelesi sıkı bir şekilde devam ediyor. Kırmızı-Beyazlılar geçmiş dönemden alacakları olanlarla bir bir görüşüp indirime gitmelerini istiyor

 

 

 

TFF VE SPOR TOTO YETKİLİLERİYLE GÖRÜŞÜLYOR

Kırmızı-Beyazlılar'da Başkan Erkan Kaynar ve 2. Başkan Aslan Güner Ankara ve İstanbul’da alacaklılarla birebir görüşerek borçlarla ilgili mutabakata varmaya çalışıyor. TFF ve Spor Toto yetkilileriyle görüşen ikili, kime ne kadar borcun olduğunu tam olarak öğrenerek bu kişilere giderek borçlarla ilgili birebir görüşüyor.

 

 

ŞENOL AYVAZ TÜM PARASINI İSTİYOR

Bazı alacaklılar yapılan görüşmeler olumlu bazılarının ise olumsuz geçtiğini belirten 2. Başkan Güner, “Yaklaşık 1000 TL borcumuz bulunan önemli iki isim ile yaptığımız görüşmeler olumlu geçti. Eski başkan Şenol Ayvaz ile yaptığımız görüşmelerden istediğimiz yanıtı alamadık. Ayvaz,  alacaklarının tamamını istedi” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor