Sebat'ın Otobüsüne Haciz Geldi

TFF İkinci Lig 4. Grup'ta mücadele edecek Akçaabat Sebatspor'un otobüsüne haciz işlemi yapılarak el konuldu.Alınan bilgiye göre, kulübün ödenmeyen bir borcuna karşılık, futbolcuları deplasmanlara götüren otobüse haciz işlemi yapıldı. İşlem sonrası el konu

Sebat'ın Otobüsüne Haciz Geldi


TFF İkinci Lig 4. Grup'ta mücadele edecek Akçaabat Sebatspor'un otobüsüne haciz işlemi yapılarak el konuldu.

Alınan bilgiye göre, kulübün ödenmeyen bir borcuna karşılık, futbolcuları deplasmanlara götüren otobüse haciz işlemi yapıldı. İşlem sonrası el konulan otobüs, hacizi gerçekleştiren yetkililerce kulüp tesislerinden götürüldü.
Akşam saatlerinde Akçaabat Fatih Stadı'nda yapılması planlanan idman ise otobüs olmadığı için tesislerdeki antrenman sahasına alındı.
Konuyla ilgili olarak yöneticilerin kimseyle görüşmediği, çok üzgün oldukları öğrenildi.

Akçaabat Belediyesi ise haciz olayının ardından kulübün mağdur durumda kalmaması için tesislere bir otobüs gönderdi.

Daha önce de ödenmeyen borç nedeniyle Akçaabat Sebatspor Tesisleri'nde haciz işlemi uygulanmış, aralarında bir küçük otobüsün de bulunduğu çeşitli eşyalara el konulmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor