| Keşfet
Spor Yayın tarihi: 04 Haziran 2009 11:05

Sebat, Birinci ile anlaşamadı

TFF 2. Lig ekiplerinden Akçaabat Sebatspor'da, daha önce prensipte anlaşılan teknik direktör Mehmet Birinci'nin transferinin gerçekleşmediği bildirildi. Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim kurulu ile dün son bir görüşme yaptıklarını, ancak

TFF 2. Lig ekiplerinden Akçaabat Sebatspor'da, daha önce prensipte anlaşılan teknik direktör Mehmet Birinci'nin transferinin gerçekleşmediği bildirildi.


Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim kurulu ile dün son bir görüşme yaptıklarını, ancak şartlar konusunda çıkan pürüzler nedeniyle anlaşma sağlayamadıklarını belirtti.

Önemli olanın Akçaabat Sebatspor'un başarısı olduğunu ifade eden Birinci, ''Akçaabat Sebatspor'a başarılar diliyorum. Ben de yapılan teklifleri değerlendireceğim ve buna göre bir karar vereceğim'' dedi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!