"Sayın bakanım ağzına sağlık"

61 Gençlik Trabzonsporlular Derneği Başkanı Özgür Özal, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın sözlerinin çarpıtıldığını söyledi.Özal, "Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın dün medya önünde söylediği sözlerin, medyada yer almayı başara

"Sayın bakanım ağzına sağlık"

61 Gençlik Trabzonsporlular Derneği Başkanı Özgür Özal, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın sözlerinin çarpıtıldığını söyledi.

Özal, "Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın dün medya önünde söylediği sözlerin, medyada yer almayı başarabilen spor çığırtkanları tarafından çarpıtılarak kamuoyu yaratma çabalarını hayretle izliyoruz. Erdoğan Bayraktar TRABZON'ludur ve TRABZON milletvekilidir.Trabzonspor tarafının ve Trabzon halkının TARAFIDIR. Dolayısıyla emek hırsızları tarafından çalınan şampiyonluk kupasının geri getirilmesi için temennide bulunması ve çalışma yapması bir Trabzonlu olarak görevlerinden bir tanesidir.

Bazı çevrelere belirtmek isteriz ki Erdoğan Bayraktar spor bakanı değildir. Futbol federasyonu başkanının, spor bakanının hatta başbakanımızın bile tuttuğu takımlar bellidir. Tarafsızlık bu mercilerde aranmalıdır.

Çok kısa bir süre önce Brezilyalı Alex'i alarak, Fenerbahçe forması ile Sn. başbakanımıza koşanlar, kafalarına göre lige ince ayar vermek isteyenlerin, Sn.başbakanımızın Fenerbahçeliliğini kullanmak isteyenlerin kimler olduğunu çok iyi hatırlıyoruz" dedi.

Özal sözlerine şöyle devam etti: "Kısa bir süre önce fenerbahçe başkanı adayı olarak anılırken,bir anda TFF başkanı olan ve bu süreçte TFF başkanı değilde fenerbahçe avukatı gibi çalışan M.Ali Aydınlar'ın medyaya yansımış bi sözünü hatırlatmak istiyoruz. "Türkiye futbol federsayonu olarak fenerbahçenin şike ve teşvik olaylarından "EN AZ ZARARLA AYRILMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPIYORUZ,HİÇ KİMSE MERAK ETMESİN" ve bu sözden önce ve sonra yaptıklarını.

Ve fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'ın daha geçen hafta verdiği demeçte ince ince ile başlayan basın açıklamasını unutmadık.

Tüm bu örnekler içerisinde sadece bu bir kaç örnek fenerbahçe yönetimine ve camiasına BU NE PERHİZ,BU NE LAHANA TURŞUSU dedirten cinstendir.İnce ayarın Aziz Yıldırım, M.Ali Aydınlar ve Aykut Kocaman tarafından nasıl verildiğini gösteren örneklerdir.

Sn.bakanım ağzınıza sağlık,sizin arkanızdayız. TRABZON SPOR'umuzun hakettiği kupanın geri getirilmesinde kimin emeği var sa onlarında arkasında olacağız"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor