Savunmaya önlem alınacak!

Trabzonspor, yeni sezona Avrupa sınavı ile start vermişti. İrlanda ekibi Derry City ile Avni Aker’de karşılaşan Trabzonspor 4-2’lik galibiyetle tur için avantaj elde etmişti.25 Temmuz Perşembe günü İrlanda’da oynanacak maça odaklanan Bordo-Mavili ekipte t

Savunmaya önlem alınacak!

Trabzonspor, yeni sezona Avrupa sınavı ile start vermişti. İrlanda ekibi Derry City ile Avni Aker’de karşılaşan Trabzonspor 4-2’lik galibiyetle tur için avantaj elde etmişti.

25 Temmuz Perşembe günü İrlanda’da oynanacak maça odaklanan Bordo-Mavili ekipte teknik adam Mustafa Akçay, ilk maçta yapılan hataları oyuncularına gösterdi, rövanşta bu hataların tekrarlanmamasını istedi. Özellikle savunma bloğunda yapılan hatalar sonrası kalesinde iki gol birden gören Trabzonspor’da teknik adam Akçay’ın da savunmaya önlem alması isteniyor.

Savunma vurgusu

Yeni transfer Aykut Demir’in bir an önce takıma adapte edilmesine vurgu yapılırken orta sahanın daha da güçlendirilmesi gerektiğine işaret edildi. Yardımlaşma, oyun iştahı ve süreklilik konusunda geçen yıla oranla daha etkili olduğu gözlenen Trabzonspor’un gün geçtikçe çok daha iyi duruma gelmesi bekleniyor. Fransız futbolcu Malouda’nın da takıma katılması sabırsızlıkla bekleniyor. Gelmesi muhtemel transferlerle daha da güçlenecek olan Trabzonspor’da teknik adam Mustafa Akçay, UEFA Avrupa Liginde turu geçmenin planlarını yapmaya başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler