Savcılık iddia eden makamdır

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bu akşam oynanacak olan maç öncesi özel açıklamalarda bulundu.Başkan Şener, "Maçı bir yerde izlerim. Ama öncesinde takımın kampına gideceğim. Bir sürü misafirimiz var onlarla buluşacağım, ayrıca Büyükelçiyle konuşacağız. M

Savcılık iddia eden makamdır

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bu akşam oynanacak olan maç öncesi özel açıklamalarda bulundu.

Başkan Şener, "Maçı bir yerde izlerim. Ama öncesinde takımın kampına gideceğim. Bir sürü misafirimiz var onlarla buluşacağım, ayrıca Büyükelçiyle konuşacağız. Maça televizyonda bakacağız. Çekirdek filan alır çıtlatırız belki. Statta ne yapıyorsak televizyon başında da ona benzer bir şey yapmaya çalışacağız. Hayatta bir ilkleri yapıyoruz. Deplasmanda televizyondan izlemek de bir ilk olur. Bunlara çok takılmamak lazım. Bana takılmayın bir kere ben kulübe zarar vermem. Zarar verecek bir şey yapmam" dedi.

HER VATANDAŞIN GÖREVİ
Şener, savcının aldığı stada girmeme kararına da göndermede bulunarak, "Kanuna göre savcı böyle bir karar aldı. Buna itirazımızı sonra yapabiliyoruz veya yapacağız. Kanunlara saygı göstermek her vatandaşın görevi. Şu anda bir tebligat almamış olmama rağmen buna gerek kalmadan izlememin doğru olmayacağına karar verdim. Dolayısıyla dışarıda televizyonda izleyeceğiz.

O madde aslında seyirciler için yazılmış bir maddeydi. Korumak maksatlı bir maddeymiş, benim neyimi koruyacaksın. Savcı iddia eden makamdır karar veren bir makam değildir. Ama kanun ona o yetkiyi vermiş buna bir şey diyemeyiz" diye konuştu.

AYNI GÜN OLMAMALIYDI
Bugün oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe maçıyla ilgili de görüşlerini belirten Başkan Şener, "Galatasaray - Fenerbahçe maçı aynı gün olmamalıydı. Her iki kulüp de kabul etmemiş tarihin değişmesini. Galatasaray - Fenerbahçe bir şeyi istemedi mi, federasyonda olmuyor demek ki" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler