Savaş Yıldızhan Aydın'a gitti

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor 1923’te transfer çalışmaları sürüyor. Siyah beyazlılarda transferi gündemde olan 1461 Trabzonspor’dan Savaş Yıldızhan, Aydın’a geldi.Araklıspor maçı hazırlıklarına Mukan Perinçek Stadı’nda yaptığı idmanla b

Savaş Yıldızhan Aydın'a gitti

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor 1923’te transfer çalışmaları sürüyor. Siyah beyazlılarda transferi gündemde olan 1461 Trabzonspor’dan Savaş Yıldızhan, Aydın’a geldi.

Araklıspor maçı hazırlıklarına Mukan Perinçek Stadı’nda yaptığı idmanla başlayan siyah-beyazlı ekipte moraller bozuk değil. Teknik Direktör Metin Altınay yaptığı açıklamada Sancaktepe karşılaşmasını unuttuklarını söyledi. Futbolcularla karşılaşmayı değerlendirdiklerini söyleyen Altınay, “Futbol kolektif bir oyun. Bireysel hatalar olmuş veya olmamış önemli değil. Sancaktepe maçında kalırsak orada boğuluruz” dedi.

“ARAKLI MAÇI SANCAKTEPE’DEN DAHA ÖNEMLİ”

Hafta sonunda Adnan Menderes Stadı’nda ağırlayacakları Araklıspor maçının çok önemli olduğunu kaydeden Altınay, “Play off lara kalmak için çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Sancaktepe maçından daha önemli bir maç bizi bekliyor. Play off’a çıktığımızda mücadele edeceğimiz 3 takımdan daha fazla şansımız olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

“TERCİHLİ TRANSFER ZORLUYOR”

Tercihli oyuncu kontenjanlarını dolu olduğunu bundan dolayı genç oyunculara yönelik ara transfer çalışmalarını sürdürdüklerini hatırlatan Altınay, “Son olarak 1461 Trabzon takımından Savaş Aydın’a geldi ve çalışmalara başladı. Ancak, oyuncunun takımıyla ufak tefek pürüzleri var Kaleci arayışlarımız sürüyor. Ancak, tercihli transfer olması bizi zorluyor. Umarım sezon sonunda 2. Lig’e çıkar ve istediğimiz yaşta oyuncu alabiliriz” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler