Satamazsak yandık

Ziraat Türkiye Kupası’nda şampiyonluğun kaçmasının ardından yaptığı sezon değerlendirmesinde başarısızlığın faturasını yabancı futbolculara kesen teknik direktör Tolunay Kafkas, gelecek planlamasını yaptı.. Seçimden sonra da başkan değişse de görevde kala

Satamazsak yandık
Ziraat Türkiye Kupası’nda şampiyonluğun kaçmasının ardından yaptığı sezon değerlendirmesinde başarısızlığın faturasını yabancı futbolculara kesen teknik direktör Tolunay Kafkas, gelecek planlamasını yaptı.. Seçimden sonra da başkan değişse de görevde kalacakmış gibi çalışan genç hoca, takımda görmek istemediği isimleri belirledi.
 
Tolunay Hoca, yeni sezon öncesinde mevcut kadrodaki 11 yabancının 10’uyla yollarını ayırmayı planlasa da bunun kulübe maliyeti oldukça külfetli olacak. Bordo-mavili yönetim, sözleşmesi süren isimlerin biletinin kesilmesi halinde toplamda 30 milyon Euro’luk bir tazminat ödemek zorunda kalacak. Bu astronomik rakam camianın elini kolunu bağlarken sıcak para gereksinimi sadece tazminatlarla sınırlı kalmayacak. Gönderilecekler yerine transfer edilecek fulbolcular için de ödenecek olan bonservis rakamları gözönünde bulundurulduğunda kasadan çıkacak rakam en az 100 milyon TL’yi bulacak.
 
İlk aşamada sadece Adrian’ı kadroda tutmayı planlayan Tolunay Kafkas, yönetime sunduğu raporda sağ-sol bek, stoper, sağ-sol açık ve santrfor mevkilerine takviye istedi. Başarılı çalıştıcının tek yeterli gördüğü mevki ise orta saha olması dikkat çekti.
 
SADECE ADRİAN
 
Hatırlanacağı gibi bordo-mavili takımda Janko, Emerson, Bamba ve Alanzinho kadro dışı bırakılmış, Colman’a ise izin verilmişti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor