Sarıalioğlu'ndan ASKF'ye cevap

  BeşirliSpor Başkanı Semih Sarıalioğlu ASK'nin açıklamalarına cevap verdi.Kupa verme meselesi yüzünden Beşirlispor ve ASKF arasında yaşanan tartışma gündeme damgasını vurdu.ASKF'nin Beşirlispor'la ilgili yaptığı açıklamadan sonra bugünde Beşirlispor'dan

Sarıalioğlu'ndan ASKF'ye cevap

 

 

BeşirliSpor Başkanı Semih Sarıalioğlu ASK'nin açıklamalarına cevap verdi.Kupa verme meselesi yüzünden Beşirlispor ve ASKF arasında yaşanan tartışma gündeme damgasını vurdu.ASKF'nin Beşirlispor'la ilgili yaptığı açıklamadan sonra bugünde Beşirlispor'dan bir açıklama geldi. Başkan Semih Sarıalioğlu imzalı açıklama aynen şöyle;

Beşirlispor Trabzon’un en eski kulüplerinden biridir. Camiamız kentimizin futbol alt yapısına bugüne kadar önemli katkılar sağlamış, saygın bir ailedir. Bu saygın aileyi mağdur etmeye kimsenin hakkı yoktur.

Trabzon’un amatör futbol kulüplerinin önünü açmak, desteklemek gibi bir misyonu bulunan ASKF Trabzon Şubesi, her nedense saygın camiamızı üzmekle kalmamış, mağdur da etmiştir.

2011-2012 yılı 2. Amatör lig şampiyonu olan Beşirlispor Kulübü’müze, tüm klasman şampiyonlarına kupa verildiği resmi törende, hakkı olan kupasını vermemiştir.

ASKF Yönetimi buna gerekçe olarak; törenden iki ay önce verdiğimiz şampiyonluk yemeğinde temsilen kendi tarafımızdan alınan kupayı kendileri vermiş gibi göstermişlerdir.

Sayın ASKF yönetimi belli ki yaptıkları hatanın üstünü örtmek adına bahane üretmeye çalışmaktadırlar. Unutulmamalıdır ki; Bir sezon boyunca ter akıtıp kazanılan şampiyonluk kupasının alınması gereken yer kendilerinin bildiği gibi her kulübün onurlandırıldığı resmi törenlerdir.

Beşirlispor Kulübü; teknik kadrosundan idari kadrosuna futbolcusundan taraftarına kadar beklediği şampiyonluk kupası resmi törende verilmemiştir.

Bu mağduriyetin giderilmesi beklenirken, misyonu amatör spor kulüplerini büyültmek, önünü açmak olan ASKF yönetimi, camiamızın hakkını arayan Kulübümüzün Başkanına mesnetsizce saldırarak hedef şaşırtmaya çalışmaktadırlar.

ASKF yönetimini son yaptığı yazılı açıklamada değinildiği gibi; bizim kurumları hedef alma gibi bir saplantımız yada düşüncemiz yoktur. Biz oluşan mağduriyetin giderilmesi adına sorumlu kurumu görev başına davet ediyoruz.

Fakat koltuğuna güç vermesi gereken insanların koltuktan güç aldığını görmekteyiz.  

Bizi suçlayanlar, bugüne kadar amatör spor kulüplerini desteklemek adına hangi faaliyetlerde bulundular?

Hangi projeleri ürettiler?

Eski Genel sekreterimizi ziyaret etmekten, protokol fotoğraflarını sergilemekten başka ne yaptılar?

Sayın başkanımızın telefonla ulaşıp, Beşirlispor kulübümüzün soyunma odasının olmadığını belirtip yardım talebinde bulunmasını bile göz ardı edip, “Kendiniz halledin” diyen bir ASKF Trabzon Şubesi başkanı ile karşı karşıyayız.

Şunu da belirtmek isteriz ki; Sayın ASKF Yönetimi kulübümüzün başkanını genç olmakla yadırgayıp, hedef göstermesini ise ayrıca kınıyoruz. Genç olup yada yaşının büyük olmasına karar verecek olan camiamızın kendisidir. Bunu yadırgamak yada eleştirmek kimsenin haddi değildir!

Bizim tek hatamız; amatör spor kulüplerine söz verdikleri bilgisayar desteğini bile gerçekleştirmeyen zihniyetten resmi törende kupa beklemek oldu.

 

SON OLARAK ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİZ Kİ;

BİR PARÇASI OLDUĞUMUZ ASKF KURUMU VE CAMİASINI KAMU OYUNDA DAHA FAZLA TARTIŞMA KONUSU YAPTIRMAMAK ADINA TAKDİRİ SPOR CAMİASINA BIRAKIYORUZ.

 

Kamu oyuna saygıyla duyurulur..

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor