Sarı kart kâbusu

Mustafa Yumlu, geçtiğimiz hafta Bursaspor karşısında gördüğü kartla cezalı duruma düşmüştü. Bu nedenle Antalyaspor karşısında takımını yalnız bırakacak. Karadeniz Fırtınası’nda Fildişili futbolcular Didier Zokora ve Sol Bamba da sınırda bulunuyor. Bu akşa
Sarı kart kâbusu

Mustafa Yumlu, geçtiğimiz hafta Bursaspor karşısında gördüğü kartla cezalı duruma düşmüştü. Bu nedenle Antalyaspor karşısında takımını yalnız bırakacak. Karadeniz Fırtınası’nda Fildişili futbolcular Didier Zokora ve Sol Bamba da sınırda bulunuyor. Bu akşam sarı kart görmeleri halinde, Akhisar Belediye maçında forma giyemeyecekler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir