Saral" Kuş lastiğiyle Kartal avlanmaz"

Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral, Ziraat Türkiye Kupası'da yarın oynanacak Beşiktaş-Ofspor karşılaşması öncesinde ilginç açıklamalarda bulundu.  Saral, "Türkiye Kupası'nda bizim amacımız iyi bir Süper Lig takımıyla eşleşmek ve Of'a getirmekti. Maç Of'da

Saral" Kuş lastiğiyle Kartal avlanmaz"

Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral, Ziraat Türkiye Kupası'da yarın oynanacak Beşiktaş-Ofspor karşılaşması öncesinde ilginç açıklamalarda bulundu.

  Saral, "Türkiye Kupası'nda bizim amacımız iyi bir Süper Lig takımıyla eşleşmek ve Of'a getirmekti. Maç Of'da olmayacak ama İstanbul'da oynayacağız. İstanbul'da bulunan bütün Trabzonlu futbolseverlere Ofspor'u izleteceğimiz için mutluyuz ve gururluyuz.

Saha sonuçlarında ise güç dengeleri çok farklı. Futbol enteresan bir oyun. Ama bizim buradaki tabirimizle kuş lastiği ile Kartal avlanır mı, bakacağız. Ancak ürkütebiliriz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler