Sapara’ya teklif yağıyor

Trabzonspor’un geçtiğimiz sezon başında Ankaragücü’nden transfer ettiği ve sezon ortasında Gaziantep’e kiraladığı Sapara kıymete bindi.Bordo mavili ekibin teknik patronu Şenol Güneş’in yeni sezonda kadrosunda düşünmediği isimlerden Sapara’ya 6 süper lig k

Sapara’ya teklif yağıyor

Trabzonspor’un geçtiğimiz sezon başında Ankaragücü’nden transfer ettiği ve sezon ortasında Gaziantep’e kiraladığı Sapara kıymete bindi.

Bordo mavili ekibin teknik patronu Şenol Güneş’in yeni sezonda kadrosunda düşünmediği isimlerden Sapara’ya 6 süper lig kulübünden teklif  geldi.

Gaziantep formasıyla sergilediği futbolla takımının kötü rüyalar görmemesinde  etkin rol oynayan Sapara’ya  Gaziantep’in yanı sıra Mersin İdmanyurdu, Kasımpaşa, Eskişehir  Antalya ve  İstanbul Bş Bld spor’dan transfer teklifi geldi.

 Geçtiğimiz sezon Gaziantepspor’da kiralık olarak forma giyen ve oynadığı futbol ile alkış alan Sapara’ya teklif yağarken bordo mavililer bu futbolcuyu ilk planda takasta kullanmayı planlıyor.

Trabzonspor bu futbolcuyu takasta kullanamazsa bu kez gelen teklifleri değerlendirmeye alarak Sapara’yı bonservisi ile birlikte isteyen kulüplerden birine verecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor