Sapara'ya talip var!

Çaykur Rizespor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Haftalardır transferde somut adımlar atılamamasından dolayı tepki çeken transfer komitesi bombalarını bir bir patlatmaya hazırlanıyor. Geçen hafta Polonyalı kaleci Mariusz Pawalek ve İstanb

Sapara'ya talip var!

Çaykur Rizespor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Haftalardır transferde somut adımlar atılamamasından dolayı tepki çeken transfer komitesi bombalarını bir bir patlatmaya hazırlanıyor. Geçen hafta Polonyalı kaleci Mariusz Pawalek ve İstanbul Belediye'den Tevfik Köse ile anlaşan Yeşil-Mavililer iki bomba birden daha patlatmaya hazırlanıyor. 30 Haziran'da başlayacak kampa kadar 7-8 futbolcuyu renklerine katmak isteyen Yeşil-Mavililer’in Beşiktaş'tan Roberto Hilbert ile prensipte anlaştığı öğrenildi. Dün İstanbul'a gelip transfer komitesiyle masaya oturduğu öğrenilen Alman oyuncunun yarın sözleşme imzalaması bekleniyor.

ÇALIMBAY’IN YÜZÜ GÜLDÜ
Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın takımda görmek istediği isimlerden biri olan Roperto Hilbert ile daha önce yapılan görüşmelerde ekonomik konularda anlaşma sağlayamamıştı. Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Hilbert'in peşini bırakmayan transfer komitesi Alman oyuncunun menajeri ile bir süredir sıkı pazarlıklar yaptı. Kıran kırana yapılan görüşmeler sonunda tarafların ekonomik konularda yaşanan pürüzleri giderip prensipte anlaşma sağladığı bildirildi. Dün İstanbul'a gelip transfer komitesiyle masaya oturan Hilbert ile 2 yıllık sözleşme imzalanacak. Rizespor'un Hilbert ile prensipte anlaşması Çalımbay'ı sevindirdi.

SAPARA DA GÜNDEMDE
Rizespor'un transferdeki en büyük bombalarından biride Ludovic Sylvester olacak. Transfer komitesinin bir süredir büyük bir gizlilikle sürdürdüğü çalışmalar da Ludovic'in transferinde sona geldi. 2005 yılında Barcelona'nın B Takımında 2006'da ise Barcelona'da oynayan ve daha sonra Sparta Prague, Viktoria Plzen Mlada Boleslav'ın ardından 2 yıldır İngiltere'nin Blackpol takımında oynayıp 6 gol atan orta saha oyuncusu Ludovic ile de prensip anlaşması sağlandı. Bugün İstanbul'a gelecek olan yıldız oyuncu yarın transfer komitesiyle masaya oturacak. Hilbet'te olduğu gibi Ludovic içinde tüm şartları zorlayan Rizespor'un 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Öte yandan Rizespor’un Trabzonspor’dan Marek Sapara ile de görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor