Sapara'nın forması TV'de verilecek

  Çay Tv de her hafta pazartesi akşamları 22:15’de yayınlanan “Trabzonspor’a Bakış” programı Trabzonspor un 1967. gölünü Beşiktaş ağlarına gönderen Bordo Mavili ekibin başarılı futbolcusu Sapara’nın imzalı formasını  veriyor.Programa Sms ve Mail yoluyla s

Sapara'nın forması TV'de verilecek

  Çay Tv de her hafta pazartesi akşamları 22:15’de yayınlanan “Trabzonspor’a Bakış” programı Trabzonspor un 1967. gölünü Beşiktaş ağlarına gönderen Bordo Mavili ekibin başarılı futbolcusu Sapara’nın imzalı formasını  veriyor.Programa Sms ve Mail yoluyla soru ve görüşlerini bildiren izleyiciler arasından çekilişle belirlenecek taraftar’a forma hediye edilecek.

Geçtiğimiz sezon bir çok maç öncesi Trabzonspor forması hediye eden “Trabzonspor’a Bakış” programı bu sezon da ilk olarak bu akşam hediye edeceği forma ile geleneğini sürdüreceğe benziyor.

Formaya sahip olacak izleyiciler program sonunda canlı yayında yapılacak çekilişle belirlenecek.

“Trabzonspor’a Bakış” programını Halil İbrahim İleli sunarken, Fotomaç gazetesi spor yazarı ve TSYD Trabzon şube başkanı  Cevat Kol ile spor yazarı Dr.İsmet Eraydın konuk olarak katılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler