Sapara'dan sonra şimdi de...

Kadrosuna Malouda ve Bosingwa gibi iki dünyaca ünlü yıldızı katan Trabzonspor, kontenjan sıkıntısını çözmek için çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce Marek Cech'in sözleşmesini fesheden bordo-mavili yönetim, Sapara ile de yollarını ayırdığını duyurdu. 31 y

Sapara'dan sonra şimdi de...

Kadrosuna Malouda ve Bosingwa gibi iki dünyaca ünlü yıldızı katan Trabzonspor, kontenjan sıkıntısını çözmek için çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce Marek Cech'in sözleşmesini fesheden bordo-mavili yönetim, Sapara ile de yollarını ayırdığını duyurdu. 31 yaşındaki Slovak futbolcu, 2011-12 sezonunda Trabzonspor'a transfer olmuştu.

Geçen sezon Benfica'dan transfer edilen Emerson ile de anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Brezilyalı futbolcunun Trabzonspor'dan aldığı ücretin tamamını istediği ve fiyatında hiçbir indirimi kabul etmediği belirtildi. Yönetim ise kadroda Bosingwa'ya yer açmak için gereken her türlü hamleyi yapmaya hazırlanıyor. Malouda ve Bosingwa transferlerinin ardından forvet hattına da yıldız bir oyuncu transferi yapmayı planlayan Karaderniz ekibi şuanda 11 olan yabancı oyuncu sayısında Emerson'un gitmesinin ardından 10'a indirecek. Forvete yapılması planlanan oyuncu transferinin yabancı olması halinde de Karadeniz ekibi 1 oyuncusunu daha göndermek durumunda kalacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor