Sapara Orduspor'a gidiyor

 Trabzonspor’un Slovak oyuncusu Sapara Orduspor ile anlaştı. Özel bir radyoda konuşan Ordusapor başkanı Nedim Türkmen  "Biz Trabzonspor ile bonservis bedeli konusunda anlaştık. Oyuncuyla da anlaşmam tamam diyebiliriz" dedi.Sapara transferinde son aşamaya

Sapara Orduspor'a gidiyor

 

Trabzonspor’un Slovak oyuncusu Sapara Orduspor ile anlaştı. Özel bir radyoda konuşan Ordusapor başkanı Nedim Türkmen  "Biz Trabzonspor ile bonservis bedeli konusunda anlaştık. Oyuncuyla da anlaşmam tamam diyebiliriz" dedi.

Sapara transferinde son aşamaya geldiklerini kaydeden Türkmen, "Sapara'nın yanında Trabzonspor'dan bir oyuncu daha almak istiyoruz. Görüşmeler olumlu. 3 Ocak itibariyle resmi açıklamalar yapılacak." diye konuştu.

Sapara ile Karabükspor'un da ilgilendiğinin hatırlatılması üzerine Türkmen, "Biz Sapara ile de anlaştık sayılır. Oyuncu 2.5 yıllık sözleşme istiyor. Yönetim Kurulu'nda bunun değerlendirmesini yapıyoruz" diye yanıt verdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor