Şanlıurfaspor galibiyet istiyor

 PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, ligin ilk haftasında deplasmanda Adanaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Kemal Kılıç, bugün gerçekleştirilen antrenman öncesi oyuncularıyla yaptığı görü

Şanlıurfaspor galibiyet istiyor

 

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, ligin ilk haftasında deplasmanda Adanaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Kemal Kılıç, bugün gerçekleştirilen antrenman öncesi oyuncularıyla yaptığı görüşmede, söz konusu karşılaşmanın önemini anlattı. 

Daha sonra gerçekleştirilen ve 2 saat süren antrenmanda, taktik ağırlıklı bir çalışma yapıldı. Isınma, koşu ve pas çalışması yapan futbolcular, bir süre şut denemesinin ardından antrenmanı çift kale maçıyla tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor