Samsunspor'da üç imza

Samsunspor, Turgay Gölbaşı, Onur Karakabak ve Adem Sarı ile sözleşme imzaladı.1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kadrosundan önemli oyuncuları kaybeden kırmızı beyazlılar, Giresunspor'dan kaleci Soner Şah

Samsunspor'da üç imza

Samsunspor, Turgay Gölbaşı, Onur Karakabak ve Adem Sarı ile sözleşme imzaladı.

1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kadrosundan önemli oyuncuları kaybeden kırmızı beyazlılar, Giresunspor'dan kaleci Soner Şahin ve orta saha oyuncusu Ekrem Şen'in ardından 3 futbolcuyla daha sözleşme imzaladı.

Nuri Asan Tesisleri'ndeki imza töreninde yeni transferlerle ilgili bilgi veren Futbol Şube Sorumlusu Ali Kemal Gedikli, "2008-2011 sezonları arasında kadromuzda bulunan Turgay Gölbaşı ile 2 yıllık sözleşme imzaladık.

Fenerbahçe'den milli oyuncu Onur Karakabak'ı ise kiraladık. Eskişehirspor'dan da forvet oyuncusu olarak Adem Sarı'yı kiralık olarak renklerimize kattık. Bu 3 futbolcumuzun da Samsunspor'a büyük katkılar vereceğine inanıyorum" dedi.

Resmi sözleşmeye imza atan futbolculardan Turgay Gölbaşı, tekrar Samsunspor'da futbol oynayacağı için çok mutlu olduğunu söyledi. Onur Karakabak ile Adem Sarı da, Samsunspor'un başarısı için çok çalışacaklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor