Samsunspor'da transfer hareketliliği

Samsunspor, Sanıca Boru Elazığspor'dan Mehmet Akyüz ve Kayseri Erciyesspor'dan Fatih Kılıçkaya ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Nuri Asan Tesislerinde düzenlenen imza töreninde Kulüp Başkanı Emin Kar, Mehmet ve Fatih'in takıma büyük katkı sağlayacağı

Samsunspor'da transfer hareketliliği
Samsunspor, Sanıca Boru Elazığspor'dan Mehmet Akyüz ve Kayseri Erciyesspor'dan Fatih Kılıçkaya ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı.
 
Nuri Asan Tesislerinde düzenlenen imza töreninde Kulüp Başkanı Emin Kar, Mehmet ve Fatih'in takıma büyük katkı sağlayacağını söyledi.
 
Transfer çalışmasının sürdüğünü belirten Kar, "Transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Antremanlarda ve hazırlık maçlarıda eksik gördüğümüz mevkilere oyuncu almaya devam edeceğiz. Nijerya'dan Umar Aminu Samsun'a geldi. Onunla da yarın resmi sözleşme imzalayacağız. Lige iki hafta kaldı. Önümüzdeki Cumartesi günü Orduspor ile son hazırlık maçımızı yapacağız' dedi.
 
Sivasspor'dan Abdulkadir ve Gençlerbirliği'nden Ekiho'yu çok istediklerini kaydeden Kar, "Abdulkadir ve Ekiho'yu kulüplerinin bırakması halinde bu futbolcuları takıma kazandırmayı amaçlıyoruz. Ancak bu oyuncular olmazsa da alternatiflerimiz de var" diye konuştu.
 
Tecrübeli futbolcu Murat Akyüz, Samsunspor'da olmatan mutlu olduğunu ifade ederek, "Takımımızın hedefleri var. bu hedeflere ulaşmak için hep birlikte çalışacağız"  dedi.
 
Samsunspor gibi büyük camiada olduğu için sevincli olduğunu dile getiren Fatih Kılıçkaya, "Geçen yıl Kayseri Erciyesspor'da yaşadığım şampiyonluğu inşalah burada da yaşarım. Birlik ve beraberlik içinde bu hedefimize ulaşacağımızı umut ediyorum" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler