Samsunspor'da şok! İdmana çıkmadılar...

PTT 1. Lig'de, 4 Mayıs Pazar günü sahasında oynayacağı Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarını sürdüren Samsunspor'da oyuncular, alacaklarının ödenmediğini gerekçe göstererek, antrenmana 1 saat geç çıktı. Kırmızı beyazlı takımda futbolcular, aylık ve maç ba

Samsunspor'da şok! İdmana çıkmadılar...
PTT 1. Lig'de, 4 Mayıs Pazar günü sahasında oynayacağı Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarını sürdüren Samsunspor'da oyuncular, alacaklarının ödenmediğini gerekçe göstererek, antrenmana 1 saat geç çıktı.
 
Kırmızı beyazlı takımda futbolcular, aylık ve maç başı ücretlerinin ödenmediği gerekçesiyle Nuri Asan Tesisleri'nde, saat 18.00'de başlaması gereken idmana çıkmadı.
 
Bunun üzerine Kulüp Başkanı Emin Kar, teknik direktör Hüseyin Kalpar ve takım kaptanları futbolcularla görüşme yaptı. 5 Mayıs Pazartesi günü futbolcuların alacaklarının ödeneceği konusunda garanti verilmesi üzerine antrenman 1 saatlik gecikmeyle başladı. 
 
Emin Kar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüpte futbolculara ödeme konusunda bir sıkıntının olduğunu söyledi.
 
Kaynak bulma noktasında yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ve futbolculara kesinlikle pazartesi günü ödeme yapacaklarını belirten Kar, şunları kaydetti:
 
"Büyük bir aksilik olmazsa futbolculara verdiğimiz sözü tutacağız. Futbolcularımıza bunu anlattık, teknik direktörümüz Kalpar ve takım kaptanları da aynı şeyleri söyledi. Futbolcular idmana 1 saat geç çıktı. Tabii ki haklı talepleri var. Yaklaşık 3 aydır alacakları olanlar var, maç başı alacağı olanlar... Bana göre futbolcularımız bu paraları da hak etti. Play-off'a kaldılar. Belki 3 maç sonra Süper Lig'e çıkacağız. Onun için herkes işinin bilincinde. Futbolcularımızla toplantı yaptık, şu an bir sıkıntımız yok."
 
Kahramanmaraşspor maçının, cezaları nedeniyle kadınlara ve çocuklara ücretsiz olacağını hatırlatan Kar, ücretsiz olmasına rağmen kadınların da passolig kartı alması gerektiğini ifade etti. 
 
Öte yandan, idmana 1 saat gecikme ile çıkan kırmızı beyazlılar, Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler