Samsunspor'da büyük üzüntü

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor'un Teknik Direktörü Besim Durmuş, kazanmaya çok yaklaştıkları bir karşılaşmada 1461 Trabzon'a 2-1 mağlup olduklarını belirterek, "Yenilginin her türlüsü üzücüdür, ama bu şekilde olması canımızı yaktı" dedi.Deplasmand

Samsunspor'da büyük üzüntü

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor'un Teknik Direktörü Besim Durmuş, kazanmaya çok yaklaştıkları bir karşılaşmada 1461 Trabzon'a 2-1 mağlup olduklarını belirterek, "Yenilginin her türlüsü üzücüdür, ama bu şekilde olması canımızı yaktı" dedi.

Deplasmanda oynadıkları 1461 Trabzon maçının puan cetvelindeki yerleri açısından büyük önem taşıdığını dile getiren Besim Durmuş, şunları söyledi:

"Uzun haftalardan buyana kazanamamanın baskısı üzerimizdeydi. Bu nedenle camiamızın ihtiyacı olan bir galibiyet bekliyorduk. Trabzon'a umutlu gittik. Maça da iyi başladık. Oyunun akışı ve ritmi bizim elimizde görünüyordu. Ölü toptan bulduğumuz golle ikinci yarıya başladık. Golden sonraki 15 dakikalık bölümde her şey istediğimiz gibi gitti."

Maçın 75'inci dakikasından sonra oyunun istekleri dışında geliştiğini dile getiren Besim Durmuş, şöyle devam etti:

"Yaptığımız oyuncu değişiklikleri, sahada yansımadı. Savunmada yapılan basit hatalar sonrasında birbirine benzeyen iki tane gol yedik. Yenilginin her türlüsü acıdır ama bu şekilde olması canımızı yaktı. Bizi desteklemeye gelen taraftarları çok üzdük. Kalan maçlarımızdan iyi sonuçlar alıp devre arasına biraz daha rahat girmek istiyoruz."

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

1461 Trabzon deplasmanından mağlubiyetle dönen Samsunspor, hafta sonunda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı. Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleşen çalışmada futbolcuların hayli moralsiz oldukları gözlendi. Hafif sakatlıkları bulunan kaleci Atilla ve orta saha oyuncusu Musa Aydın takımdan ayrı düz koşu yaptı. Diğer futbolcular ise yardımcı antrenör nezaretinde istasyon çalışması gerçekleştirdi.

TARAFTARDAN YENİ STADA TEPKİ

Bu arada taraftarlar, Samsun'un Tekkeköy İlçesi'ne yapılması planlanan 33 bin seyirci kapasiteli stadın şehir merkezinden uzaklaştırılmasına tepki gösterdi. Konuyla ilgili sosyal paylaşım sitelerinde imza kampanyası başlatan Samsunsporlu taraftarlar, statın ya mevcut yerine, ya da şehir içerisinde başka bir yere yapılmasını istediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler