Samsunspor'da büyük ayıp!

Samsunspor'un Somali'ye göndermeyi hedeflediği maç geliri, bir yönetici tarafından alacağına karşılık haczedildi. Samsunspor'un, 5 Eylül 2011 Pazar günü sezon açılışında Orduspor ile yaptığı hazırlık karşılaşmasından sağlanan 23 bin 330 liranın, kulüpten

Samsunspor'da büyük ayıp!

Samsunspor'un Somali'ye göndermeyi hedeflediği maç geliri, bir yönetici tarafından alacağına karşılık haczedildi.

 Samsunspor'un, 5 Eylül 2011 Pazar günü sezon açılışında Orduspor ile yaptığı hazırlık karşılaşmasından sağlanan 23 bin 330 liranın, kulüpten alacağı olan bir yönetici tarafından haczedildiği bildirildi.

Samsunspor Yönetim Kurulu adına kulüpten yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

"Bilindiği üzere, 5 Eylül 2011 Pazar günü sezon açılış maçında Orduspor ile yaptığımız hazırlık karşılaşmasından sağlanacak tüm gelirin, insanlık dramının yaşandığı Somali'ye gönderileceğini kamuoyuna deklare etmiştik.

Ancak, sezon açılış maçından sağlanan 23 bin 330 Lira 60 kuruş tutarındaki para, Samsunspor hesabına geçirilmesine müteakip, kulübün eski mali işlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Ömer Çoruh'un kulüpten alacağına karşılık olarak haciz edilmiştir.

Bilindiği üzere Ömer Çoruh, daha önce de alacağına karşılık Samsunspor Kulübümüze haciz koydurmuş, bir futbolcumuzun menajerlik ücretini bu yolla bloke ettirmiştir.

Samsunspor Kulübümüzü geçmişten gelen tüm olumsuz tablolara karşı ayakta tutmaya çalışırken, tüm iyi niyetli gayretlerimizle borçlarını yapılandırıp ödemeye çalışırken, eski bir yöneticimizin yaptığı bu davranışı yönetim kurulu olarak kınıyor ve bu durumu kamuoyunun takdirlerine bırakıyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler