Samsunspor'da 3 puan sevinci

Deplasmanda Ankaragücü karşısında elde ettikleri galibiyetin kendilerini memnun ettiğini söyledi.Ankaragücü karşısında takımın iyi bir mücadele ortaya koyduğunu ifade eden Yılmaz, ''Rakibimiz karşısında güzel bir galibiyet aldık. Galibiyet serisinin devam

Samsunspor'da 3 puan sevinci

Deplasmanda Ankaragücü karşısında elde ettikleri galibiyetin kendilerini memnun ettiğini söyledi.

Ankaragücü karşısında takımın iyi bir mücadele ortaya koyduğunu ifade eden Yılmaz, ''Rakibimiz karşısında güzel bir galibiyet aldık. Galibiyet serisinin devam edeceğine inanıyorum. Teknik heyet ve oyuncularımızın ortaya koydukları performanstan memnunuz. Oyuncularımızın istekli bir oyun ortaya koyması, moral ve motivasyonlarının yerinde olması bizi çok mutlu ediyor'' dedi.

Samsunspor taraftarlarının takıma verdiği destekten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Yılmaz, ''Taraftarımız bizi bu zor günümüzde yalnız bırakmadı. Ankaragücü deplasmanında aynı heyecanı yaşamak ve takımımızı desteklemek için maçı taraftarımızla birlikte izledik. Taraftarımıza takıma verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Ankaragücü maçının geride kaldığını, bu hafta Bursaspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına başlayacaklarını belirten Yılmaz, iç sahada oynayacakları Bursaspor maçında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

Samsunspor camiası olarak Bursaspor maçına odaklandıklarını ifade eden Yılmaz, ''Önümüzde zorlu Bursaspor maçı var. Takımımız Bursasspor maçının hazırlıklarına bugün itibari ile başlıyor. Oyuncularımızın iç sahada oynayacağımızın bu önemli maça iyi hazırlanacaklarına inanıyorum. Zorlu Bursaspor maçında camia olarak tek hedefimiz var o da galibiyet. Taraftarlarımızın zorlu Bursaspor maçında takımımıza destek vermelerini istiyoruz. İnşallah bu zor günleri hep beraber el ele vererek aşacağız' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor