Samsunspor'a oyuncularından kötü haber!

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da Denizlispor maçında sakatlanan golcü futbolcu Ekigho Ehiosun'un 1 ay, Eldin Adiloviç'in ise 3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, h

Samsunspor'a oyuncularından kötü haber!

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da Denizlispor maçında sakatlanan golcü futbolcu Ekigho Ehiosun'un 1 ay, Eldin Adiloviç'in ise 3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu Denizli'de oynadıkları maçın çok sert geçtiğini söyledi.

Bir çok oyuncunun sakatlandığını belirten Soğuk, "Denizlispor ile resmen savaştık. Maçın ilk yarısında futbolcumuz Aminu Umar sakatlanıp çıkmak zorunda kalmıştı. Golcü futbolcularımız Ekigho ve Adiloviç maçı tamamlayabildi ancak, sakatlandılar. Ekigho ve Adiyoviç'in bugün MR'si çekildi. Ekigho'nun sol ayağında yırtık tespit edildi. Adiloviç'in de sağ dizinde sakatlık var. Ekigho 1 ay sahalardan uzak kalacak, Adiloviç ise 3 hafta oynayamayacak" dedi.

Önemli 2 oyuncularının sakatlanmasından dolayı üzgün olduklarını ifade eden Soğuk, "Sonuçta sahaya 11 kişi çıkacağız. Ancak Ekigho'nun bize katkısı çok büyüktü. Yine yeni transfer olmasına rağmen takıma kıska zamanda uyum sağlayan Adiloviç'ten beklentilerimiz vardı. İki önemli oyuncumuzun sakatlanması bizleri oldukça üzdü. Ancak bu oyuncularımızın yerlerini dolduracak genç ve tecrübeli oyuncularımız umarım, bu süre zarfında oynayacağımız maçlardan iyi sonuçlarla ayrılırız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor