Samsunspor'a 'Demir' darbesi

Geçen hafta Fenerbahçe'yi 3-1'lik skorla geçerek moral bulan Samsunspor, bu akşam oynadığı Karabükspor maçından istediği sonucu almayı başaramadı.Ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren maçta Karabükspor, sahasında geçen haftanın flaş takımı Samsunspor

Samsunspor'a 'Demir' darbesi

Geçen hafta Fenerbahçe'yi 3-1'lik skorla geçerek moral bulan Samsunspor, bu akşam oynadığı Karabükspor maçından istediği sonucu almayı başaramadı.

Ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren maçta Karabükspor, sahasında geçen haftanın flaş takımı Samsunspor'u ağırladı.

Geçen hafta Fenerbahçe'yi Gekas'ın harika peformansı ve 3 golüyle yenen Samsunspor, Karabükspor karşısında galibiyete daha yakın taraf olarak gözüküyordu. Dr. Necmettin Seyhoğlu Stadyumu'nda oynanan maça hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip oldu. 12. dakikada kaleyi yoklamak isteyen Florin Cernat, Samsunsporlu savunma oyuncuları tarafından engellendi. Golden sonra ataklarına devam eden ev sahibi ekip, 15. dakikada İlhan Parlak'ın golüyle öne geçmeyi başardı. 32. dakikada farkı ikiye çıkartmak için gelen ev sahibi ekipte, Kağan Söylemezgiller'in şutuna direkler izin vermedi. İlk yarının son dakikalarına doğru ise Luton Shelton, yaptığı hareketten dolayı hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı ve Karabükspor ilk yarıda 10 kişi kaldı.

İkinci yarıda ilk tehlikeli atak Samsunspor'dan geldi. Topla buluşan Simon Zenke, şut denedi fakat top çerçeveyi bulmadı. Golden tam 2 dakika sonra İlhan Parlak'ın golüyle farkı 2'ye çıkartan ev sahibi ekip büyük bir avantaj elde etti. Farkı 1'e indirmek isteyen konuk ekip, 58. dakikada Simon Zenke ile bulduğu fırsattan yararlanamadı. Maçın 87. dakikasında Gekas'ın pasını iyi değerlendiren Murat Yıldırım farkı 1'e indiren golü atmayı başardı. Uzatma dakikalarında Uğur Boral ile gole yaklaşan Samsunspor, bu fırsattan da yararlanamadı. Kalan sürede Samsunspor'un beraberlik çabaları sonuç vermedi ve 3 puanı alan taraf ev sahibi ekip oldu.

Bu maçın ardından Karabükspor, puanını 24'e yükseltmeyi başardı. Samsunspor ise haftayı 20 puanda kapattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler