Samsunspor kapı dışarı edildi

 Milli Emlak Müdürlüğütalebi üzerine İlkadım Belediyesi ekipleri, Samsun Fuarı içinde bulunan 'Samsunspor Otoparkı' yazılı tabelayı ve girişteki kulübeyi söktüler. Takım oyuncularıyla Kartepe'de kampta olan Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, AA muhabirin

Samsunspor kapı dışarı edildi

 

Milli Emlak Müdürlüğütalebi üzerine İlkadım Belediyesi ekipleri, Samsun Fuarı içinde bulunan 'Samsunspor Otoparkı' yazılı tabelayı ve girişteki kulübeyi söktüler.

 

Takım oyuncularıyla Kartepe'de kampta olan Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisinden önceki dönemlerde, otoparkın kira bedelinin ödenmemesi üzerine, ilgili sözleşmenin ihlal edildiği gerekçesiyle İlkadım Kaymakamlığı tarafından Samsunspor'un mahkemeye verildiğini söyledi.

 

Dava sonucu Samsunspor'un ücretli otoparkının tahliyesi kararının alındığını ifade eden Kar, şunları kaydetti:

 

''Gerekli yasal işlemler devam ediyor. Büyüklerimize haber verdik. Sayın Valimiz Hüseyin Aksoy'un, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş'ın ve Bakanımızın haberi var. Bizden çok önce yaşanmış bir olay. Bizden önceki dönemlerde 2 aylık kira bedelinin ödenmemesi sonucu sözleşme ihlali gerçekleşmiş. Bu otoparka çok ihtiyacımız vardı. Samsunspor'un çok ihtiyacının olduğu dönemde böyle bir şeyin yaşanması bizi çok üzdü. Ama bundan sonraki dönemde inşallah düzelir.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor