Samsun'lu güreşçi milli takımda

 Samsunlu güreşçi Sezai Yılmaz, 10 Haziran’da Aydın’da yapılacak olan Yıldızlar Uluslar Arası Zafer Turnuvası’nda mücadele edecek Yıldız Güreş Milli Takımı kadrosuna seçildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yener Aksoy yaptığı açıklamada, Uluslarar

Samsun'lu güreşçi milli takımda

 

Samsunlu güreşçi Sezai Yılmaz, 10 Haziran’da Aydın’da yapılacak olan Yıldızlar Uluslar Arası Zafer Turnuvası’nda mücadele edecek Yıldız Güreş Milli Takımı kadrosuna seçildi. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yener Aksoy yaptığı açıklamada, Uluslararası Güreş Federasyonu 2011-2012 yılı faaliyet programında yer alan, 20 ülkenin katılacağı Yıldızlar Uluslar Arası Zafer Turnuvası’nda Türkiye’yi başarıyla temsil edeceklerine inandıklarını, Sezai Yılmaz’ın (54 kg) okullar arasında da Türkiye üçüncüsü olduğunu ve kulüplerinden ilk sporcunun milli takıma seçilmesinin heyecanını yaşadıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor