Samsun'dan kovuldu Lazio'a gitti

 İtalya Serie A ekiplerinden Lazio, geçtiğimiz sezon Samsunspor'u çalıştıran Vladimir Petkovic'i teknik direktörlük görevine getirdi.Resmi siteden yapılan açıklamaya göre Petkovic'in artık Lazio'yu çalıştıracağı yazarken, kontrat ve para hakkında herhangi

Samsun'dan kovuldu Lazio'a gitti

 

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio, geçtiğimiz sezon Samsunspor'u çalıştıran Vladimir Petkovic'i teknik direktörlük görevine getirdi.

Resmi siteden yapılan açıklamaya göre Petkovic'in artık Lazio'yu çalıştıracağı yazarken, kontrat ve para hakkında herhangi bir detay belirtilmedi

2011-12 sezonu başında Samsunspor ile bir yılı opsiyonlu iki yıllık sözleşme imzalayan 48 yaşındaki teknik adam, ilk kez İsviçre dışında bir kulübün teknik direktörlüğüne getirilmişti. Karadeniz ekibinin başındayken bekleneni veremeyen Petkovic ile yollar Ocak 2012'de ayrılmıştı.

Başarılı teknik adam İsviçre'de daha önce Bellinzona, Young Boys ve Sion gibi takımları çalıştırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor