Samsun üzüldü, Antep sevindi!

Spor Toto Süper Lig'de 30. hafta mücadelesinde Samsunspor sahasında Gaziantepspor'u konuk etti. Mücadele başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona erdi.Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçilirken iki takımda aradığı golü ilk yarı boyunca bir türlü bu

Samsun üzüldü, Antep sevindi!

Spor Toto Süper Lig'de 30. hafta mücadelesinde Samsunspor sahasında Gaziantepspor'u konuk etti. Mücadele başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçilirken iki takımda aradığı golü ilk yarı boyunca bir türlü bulamadı.

38. dakikada Elyasa ile gole yaklaşan Gaziantepspor direği geçemedi. Sapara'nın sol taraftan kullandığı köşe vuruşuna iyi yükselen Elyasa kafayla vurdu, top direkten geri döndü.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya etkili başlayan ev sahibi Samsunspor 54. dakikada Fink ile gole çok yaklaştı. Gelişen Samsunspor atağında topla buluşan Fink, sert şutunda topu auta yolladı.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikaların gol olmazken mücadele başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından Samsunspor, Manisaspor ve Karabükspor'un da kazandığı haftada 30 puana ulaşırken kümede kalma savaşında önemli kayıp yaşamış oldu. Daha rahat durumda olan Gaziantepspor ise puanını 36'ya yükseltti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor