Samsun Başkanı: Bırakıyorum!

Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, yalnız bırakıldığını, 22 Haziran'da yapılacak kongrede aday olmayacağını açıklarken, "Samsunspor düşmedi, düşürüldü" dedi. Başkan Kazım Yılmaz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bugün bir basın toplantısı düzenledi. Yönet

Samsun Başkanı: Bırakıyorum!

Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, yalnız bırakıldığını, 22 Haziran'da yapılacak kongrede aday olmayacağını açıklarken, "Samsunspor düşmedi, düşürüldü" dedi.

 

Başkan Kazım Yılmaz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bugün bir basın toplantısı düzenledi. Yönetimde bulundukları süre içinde nelerle uğraştıklarını anlatmak istediğini belirten Başkan Yılmaz, şöyle devam etti:

 

"Daha yolun başında iken tehdit ve hakaretlere maruz kaldım. Neye uğradığımı şaşırdım. Ama mücadeleden vazgeçmedim. Korkarak kaçmadım. (Ver parayı) dediler, verdim. Çünkü inandım, güvendim. Ama ne yazıkki hepsinin amacı belliymiş.

 

Anladım ama iş işten geçtikten sonra. Yanlış yapılan futbolcu sözleşmeleri, işi bilmeyen, hukuktan uzak ve yabancı dil bilmeyen kişiler, kulübü işgal etmişti. İstifa edip kaçanların neden kaçtıklarını sanırım anlamışsınızdır. Bu şehir bir gün hesap sorar onlardan. Hiç kimse arayıp (ne yapıyorsun, bir şey lazım mı) diye de sormadı" diye konuştu.

 

Samsunspor ve kendisinin başarısız olması için bazı kişilerin futbolcuların kafalarını karıştırdığını öne süren Başkan Kazım Yılmaz, Şeref Tribünü'nde takımın mağlup olmasına sevinenler olduğunu, 2000 yılından 2012 yılına kadar FİFA'ya gitmiş ne kadar futbolcu varsa onlara ödeme yaptığını belirtti. Metro Faktoring tarafından kulübe 1 milyon 30 bin TL haciz konulduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, daha sonra şunları söyledi:

 

"Bu para, mahkeme sonucuna kadar federasyonda bloke edildi. Otobüsümüzün sigortası, muayenesi yok, diye şikayet ettiler. Milli Emlak'ı rahatsız edip Samsunspor'un geliri olmasın, diye uğraştılar. Başardılar da. Transferi yapanlar kaçtı, kulüp karıştı ve bilenler sustu. Çaresizlik içinde kalıp Adnan Sezgin'i getirdim. Ama çalıştırmadılar. Beni kullanamayınca beni tehdit eden bile oldu. Yollarımı hep kapattılar. Çok üzgünüm ve kırgınım. Son 1 yıl içinde Samsunspor için her gün acı çektim, yalnızlıktan bunaldım."

 

Başkan Yılmaz, 5 oyuncuyu satarak 5 milyon TL ve Bank Asya'ya ayak bastı parası 5 milyon TL olmak üzere toplam 10 TL'yi alıp gitmeyi doğru görmediğini vurgularken de şöyle dedi:

 

"Bunu yapardım ama yapmadım. Teknik transfer listemizi hazırladık. Seçenekli şekilde kamp yerlerini de hazırladık. Başkanlıkta kalmamın hem kulübe, hem de kendime zarar vermekte olduğunu gördüm. Görevimi başarılı veya başarısız yaptım. Beni ve benim gibi olan insanları şehri terketmeye zorlamasınlar."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler