Şampiyonluk play-off'u kesinleşti

Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş.. Ligde bitime iki hafta kala, ilk 4 sıra kesinleşti. Sivasspor'un 6 puanlık farka rağmen şansı bulunmuyor...Süper Lig'in 34 haftalık ligin bitimine 2 hafta hafta kala, ilk 4 sıra kesinleşti. Böylece 4 büyü

Şampiyonluk play-off'u kesinleşti

Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş.. Ligde bitime iki hafta kala, ilk 4 sıra kesinleşti. Sivasspor'un 6 puanlık farka rağmen şansı bulunmuyor...

Süper Lig'in 34 haftalık ligin bitimine 2 hafta hafta kala, ilk 4 sıra kesinleşti. Böylece 4 büyüklerin şampiyonluk play off'u oynayacağı da kesinlik kazandı. 4 büyük ekip böylece yıllar sonra ilk kez zirvede yer sıralandı.

-SİVASSPOR'UN MUCİZE ŞANSI BİLE YOK-

Bu arada 47 puanla ilk 8 play off'unun ilk sırasında yer alan Sivasspor (5. sırada), 4 büyüklere en yakın takım durumunda son 2 haftaya girdi. Yiğido'nun 53 puanlı Trabzonspor ile Beşiktaş ile 6 puan farkı var.

Ancak kalan 2 haftada hem Trabzonspor hem de Beşiktaş kaybedip, Sivasspor ise 2 maçını kazanırsa puanlar eşitlenebilir. Ancak yine de kırmızı beyazlı ekibin sıralamada yükselme şansı yok. Çünkü bu durumda 3'lü averaja bakılacak ve maçlar baz alındığında Sivasspor yine son sırada kalıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler